PLA - et miljøvennlig alternativ til plast

Bli mer attraktiv ovenfor dine kunder med miljøvennlige produkter. Du vinner - miljøet vinner.

Det er en stor og positiv utvikling av miljøvennlige alternativer, og vi jakter alltid på de mest bærekraftige og etiske produktene. Plastbeger i PLA er et ypperlig miljøvennlig alternativ til beger av plast som PP og PS. PLA er laget av 100 % fornybare ressurser. Det er et miljøvennlig og biologisk nedbrytbart materiale, som lages ved polymerisering av melkesyre. Resultatet er et krystallklart beger laget av miljøvennlig plast, komposterbar og biologisk nedbrytbart som kan kastes sammen med matavfallet.

 

Kan benyttes til beger, boller, glass og bestikk (CPLA). Tåler normalt fra 0 til +40. Er komposterbar i henhold til EN13432 standard.

 

De stilige og ecoecho® Urban-kaffekoppene har både komposterbar underdel og lokk. De passer perfekt til urbane kafeer, juicebarer, cateringfirmaer og treningssentre med en miljø- og designbevisst kundegruppe. Koppene leveres i mange størrelser, og du kan bruke dem til å servere alt fra cortado til caffè latte. Signlewall kopp i papp med PLA på innsiden. Tåler opptil +100°C. Finnes i en rekke forskjellige størrelser med tilhørende lokk i hvit eller sort CPLA.

 

 

Se også: Nyheter og trender innen komposterbar emballasje

Bli kunde

Blekk og tonerguide