PLA – et miljøvennlig alternativ til plast

Det er en stor og positiv utvikling av miljøvennlige alternativer, og vi jakter alltid på de mest bærekraftige og etiske produktene. Plastbeger i PLA er et ypperlig miljøalternativ til beger av plast som PP og PS.

PLA

PLA er laget av 100% fornybare ressurser, og er et miljøvennlig og biologisk nedbrytbart materiale, som lages ved polymerisering av melkesyre. Resultatet er et krystallklart beger laget av miljøvennlig plast, komposterbar og biologisk nedbrytbart. 

Kan brukes til beger, boller, glass og bestikk (CPLA). Tåler normalt fra 0 - +40. Er komposterbar i henhold til EN13432 standard. I dagens avfallsbehandling skal bionedbrytbar plast sorteres som restavfall som sendes til forbrenning med energiutnyttelse. Hvis en kommune informerer sine innbyggere noe annet, skal dette følges. 


Kaffepause med god samvittighet

De stilige og urbane kaffekoppene har både komposterbar underdel i papp med PLA på innsiden og lokk i hvit eller sort CPLA. 

Passer perfekt til urbane kafeer, juicebarer, cateringfirmaer og treningssentre med en miljø- og designbevisst kundegruppe. Koppene leveres i mange størrelser, og kan brukes til å servere alt fra cortado til caffe latte.


Rett fra naturen – brosjyre med nyheter og trenden innen komposterbar emballasje

Rett fra naturen – brosjyre med nyheter og trenden innen komposterbar emballasje

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.