Proff på barnehage

For de fleste er det helt enkle ting som kan gjøre arbeidshverdagen lettere. Ting man ikke tenker over før det plutselig mangler. Kaja Hovland er en av dem som engasjert jobber for å hjelpe bedrifter med disse typiske hverdagsproblemene. - Vi blir veldig godt kjent med kundene våre, og det gjør at vi kan hjelpe til med de rareste ting - og det elsker jeg.

En arbeidshverdag på skinner - med god oppfølging av de usynlige forbruksvarene

I fem år har Kaja jobbet med forbruksvarer i Norengros Drammen Papir Engros, som spesialiserer seg på produkter til de fleste bransjer - barnehage, catering, renhold eller enhver annen bedrift som trenger såpe eller utskriftspapir. Og er det noe kunden går tom for, er Kaja kjent for å ordne opp raskt:

 

- Kunden kan gå tom for dopapir eller toner til skriveren - og det er ofte cirka like krise begge deler. Da kaster jeg meg i bilen og kjører ut til dem med varene.

 

Kundene mine skal føle at det er lav terskel for å ringe meg og at jeg ordner opp når det er krise. Heldigvis skjer ikke akkurat det så ofte, for en viktig del av jobben min er også å legge til rette for at kundene mine har akkurat passe mye av alt de trenger.

Kartlegge behov

Selv om en del kunder vet akkurat hva de trenger, er det også mange som trenger litt hjelp til å kartlegge behovene sine. Det kan være nyoppstartede bedrifter, gamle barnehager med utdatert utstyr eller bedrifter som har høyt forbruk uten å vite hvorfor.

 

- Da tar jeg med meg aktuelle leverandører for å kartlegge behovet og finne de beste og mest effektive løsningene for hver enkelt kunde.

Enklere arbeidshverdag

For Kaja handler både kvalitet og det å være proff om å gjøre hverdagen enklere for kundene sine.

 

- For kunden er forbruksvarene bare noe de trenger for å kunne gjøre jobben sin. Når jeg klarer å gjøre disse varene og funksjonene til en usynlig og selvsagt del av arbeidshverdagen deres - og har sørget for at alt fungerer som det skal og er der når de trenger det - da har jeg vært proff og levert kvalitet.

Kaja Hovland, fagspesialist forbruk

Norengros Drammen Papir Engros, Drammen

 

Les også:

Proff på kontor

Bli kunde

Blekk og tonerguide