Proff på emballasje

Tony Haugan synes det er fantastisk å kunne hjelpe kunder med smarte produkter som gjør arbeidsdagen deres bedre. – Å være proff handler om å gjøre det enkelt for kunden å velge de beste løsningene.

Styrken er å kunne skreddersy løsningene

I løpet av sine snart 15 år i Norengros Markedshuset har Tony vært innom flere fagområder. Den siste tiden har han jobbet opp mot fiskerinæringen i Nord-Norge, både på landanlegg og på båt. Han mener nøkkelen til å kunne tilby de beste løsningene ligger i å møte kundene der de er.

– Det er utrolig viktig å være til stede og snakke med kundene for å avdekke behovene de har. Det er noe vi har mulighet til, i og med at vi er lokale. Jeg ser på det som en plikt å besøke og følge opp kundene. Det kan hele tiden være ting som endrer seg, nye behov du kan være med på å avdekke og nye løsninger som vil gjøre arbeidsdagen bedre for dem.

Alt hos en leverandør

Han hjelper kundene sine med alt fra emballasje til renhold og tror det er nyttig for mange å kunne samle alt hos én leverandør.

– Det å kutte antall leverandører gjør selvfølgelig at kundene sparer mye tid. Vi har et bredere sortiment enn de fleste, med alt fra lyskilder til renholdsprodukter, kjemi, etiketter, emballasje og teip. Vi kan skreddersy for hver enkelt. Det er det som er styrken vår. Og med lokale lagre kan vi også tilpasse lagerbeholdningen etter behov og forbruk.

Tony tror også mange setter pris på å kunne se hvordan ting fungerer, fremfor å få produkter tilsendt fra et lager langt unna.

– Vi kan se på ting sammen og være med på å teste ulike løsninger. Særlig i industrien tror jeg mange setter pris på dette, i tillegg til å ha en person de kan kontakte når som helst når det er noe de lurer på.

Forenkler arbeidshverdagen med enkle grep

Den nære kontakten med kundene gjør at Tony ofte ser hvordan han kan forenkle arbeidshverdagen deres med enkle grep.

– Det handler om å finne produkter som passer for akkurat dem. Der de før stod med høytrykksspylere i timevis, har vi kanskje introdusert et lavtrykksanlegg med riktig kjemi som gjør at vasken nå går mye kjappere. Det samme gjelder gulvvaskemaskiner – med riktig maskin kan du rengjøre arealer på 40 prosent av tiden, i tillegg til at det faktisk blir renere.

Jeg syns det er helt fantastisk når vi sammen ser at det vi testet fungerer, og at det har gjort arbeidsdagen deres enklere og mer effektiv.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.