Proff på helse

For Vibeke Butz handler profesjonalitet om å yte det lille ekstra for kunden. Hun motiveres av å se hvor fornøyde kundene blir når de blir tilbudt noe de ikke hadde forventet – noe litt utenom det vanlige.

For å kunne tilby de beste og mest bærekraftige løsningene må jeg kjenne kundene godt

– Jeg husker godt da en kunde av oss hadde åpning av nye lokaler, og lederen var superstressa fordi hun hadde glemt å skaffe vaser til alle blomstene de fikk. Da kastet jeg meg i bilen og fikset det for dem, og kunden ble like overrasket som glad. Det er dette profesjonalitet handler om, sier Vibeke. 

Etter å ha jobbet som helsesekretær i ni år og deretter 15 år med salg begynte hun som fagkonsulent i helseavdelingen til Norengros K.J. Brusdal i Bergen. Der har hun vært siden våren 2015 og jobber hovedsakelig ut mot legekontor, tannlegekontor og sykehjem, både private og offentlige. 

– Jeg jobber med et bredt spekter av medisinsk utstyr og forbruksmateriale, alt fra bleier og sprøytespisser til EKG og ultralyd, forteller hun. 

Bruker mye tid på å bli godt kjent med kundene

Selv om arbeidsdagen til Vibeke i stor grad består av å utarbeide tilbud og svare på henvendelser fra kunder, er hun også mye på kundebesøk for å få god innsikt i deres hverdag, behov og utfordringer. 

– For å kunne tilby de beste og ikke minst mest bærekraftige løsningene er det viktig at jeg kjenner kundene godt – kanskje til og med enda bedre enn de kjenner seg selv, forteller hun. 

På den måten kan Vibeke både levere produkter og kundeservice av aller høyeste kvalitet. 

– Kvalitet er viktig i alle ledd, og jeg er spesielt opptatt av å tilby kundene produkter som vi kan stå 100 prosent for. Ofte finnes det billigere alternativer, men i det lange løp lønner det seg å gå et hakk opp – både i pris og kvalitet – slik at produktene varer lengst mulig og møter kundenes behov på best mulig måte, forteller hun.

Velger lokale leverandører 

Hver eneste dag jobber Vibeke med å finne mest mulig bærekraftige løsninger for kundene sine. 

– Bærekraft handler om å kjenne kundene sine så godt at man kan tilby både holdbare og langsiktige løsninger, sier hun. 
I tillegg er hun svært opptatt av å handle lokalt – så langt det lar seg gjøre. 

– Jeg orienterer meg alltid i lokalmiljøet og forsøker å velge lokale leverandører, og det vet jeg at også kundene våre setter stor pris på.

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.