Proff på industri

Silje Zetterstrøm mener at absolutt alle kan gjøre en liten innsats for å bidra til et bedre klima. Selv er hun opptatt av å redusere plastforbruket hos hver enkelt kunde – blant annet ved å finne emballasjeløsninger laget av tynnere, og helst resirkulerbart, materiale.

Ved å velge riktig emballasje velger du også miljøvennlig

– Det er mye fokus på miljø, både hos oss internt og ute hos kundene. Derfor jobber jeg, blant annet, mye med strekkfilm og tester stadig om kundene kan bruke en tynnere variant. Det sparer sluttmottaker både for penger og avfallshåndtering, og er naturlig nok mye bedre for miljøet, forteller hun. 

Noen ganger må kanskje kunden betale litt mer for tilpasset emballasje, men det kan det være verdt. Velger man riktig emballasje, velger man også å være miljøvennlig. 

Silje har vært i emballasjebransjen lenge og jobbet for en eskeprodusent i flere år før hun begynte som selger hos Norengros Erik Tanche Nilssen AS i Skien. Ett år etter oppstart ble hun tilbud stillingen som salgsleder. 

– Hovedsakelig innebærer jobben min å reise ut til kunder for å bli bedre kjent med utfordringene og behovene deres. Ulike kunder har ulike spesifikke krav til emballasje, så jeg har også mye kontakt med leverandører og forsøker alltid å finne den aller beste løsningen for kunden, forteller hun. 

Profesjonalitet handler om erfaring 

Silje har lang erfaring fra emballasjebransjen – og det er også det som gjør henne profesjonell. 

– En proff er en som har øvd mye på noe over lang tid, og som er trygg på det hun eller han driver med. Det handler om erfaring, sier hun. 

Silje er også veldig opptatt av at all emballasje de leverer skal være av god nok kvalitet, og at kundene helst skal få litt mer enn de forventet. 

Jeg ønsker ikke at kundene mine skal handle aller mest, men at de skal handle riktig.


– Noen ganger må kanskje kunden betale litt mer for tilpasset emballasje, men det kan det være verdt. Velger man riktig emballasje, velger man også å være miljøvennlig. 

Viktig å være en del av sirkulærøkonomien 

Hver eneste dag jobber Silje og teamet hennes med å redusere plastforbruket hos den enkelte kunde, samtidig som de jobber målrettet for å nå bedriftens interne mål om å bli helt klimanøytral. For henne er det svært viktig at plast gjenvinnes og blir en del av sirkulærøkonomien, og det vet hun at kundene hennes også er veldig opptatt av. 

– Jeg ønsker ikke at kundene mine skal handle aller mest, men at de skal handle riktig. Blant annet vil riktig størrelse på esker redusere transportkostnadene og minske risikoen for skade på innhold, og så vil bruk av tynnere materiale redusere avfallsmengden. Ved å ta slike relativt enkle valg kan alle bidra til et bedre klima. 

Vår kompetanse – din trygghet

Totalt har Norengros over 200 fagspesialister innen våre varegrupper. Disse har bakgrunn som for eksempel: sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, dataingeniør, og/eller lang erfaring i bransjen.

Les mer
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.