Proff på kundeservice

– Å være proff betyr å være god på noe, og det kommer ofte med erfaring. Men uansett hvor lenge man har jobbet et sted, vil det hele tiden komme nye produkter og leverandører. For å være proff må man derfor hele tiden gjøre en innsats for å holde seg oppdatert, og det er vi gode på i Norengros, sier Berit Lausund.

En hyggelig velkomst – og alt på én plass

Berits historie i Norengros Ødegaard Engros går helt tilbake til 1989 da hun startet som selger i helseavdelingen. Siden den gang har hun hatt flere roller, og har i dag en salgsstilling med hovedansvar for å ta godt imot nye kunder.

– Jeg ringer alle nye kunder for å ønske dem velkommen og kartlegge hvordan vi kan hjelpe dem.

Hun er ikke bekymret for at folk syns det er plagsomt å bli oppringt:

– De syns det er veldig kjekt å få en telefon. Det er ikke som å ringe opp tilfeldige mennesker og tilby dem mirakelurter eller trantabletter, det er mennesker som allerede har tatt kontakt med oss og ønsker et kundeforhold.

Gjør arbeidsdagen enklere

På kundelista har Berit alt fra enkeltpersonforetak til store selskaper innen de fleste bransjer. Hun mener at god kundeservice og oversiktlig handel gjør arbeidshverdagen til kundene hennes enklere.

– Kunden kan bestille så å si alt hos oss, og kan ta kontakt med oss på den måten de selv foretrekker, enten det er over telefon, mail, ved oppmøte eller gjennom nettbutikken. De får én kontaktperson, én transportør og én faktura.

De får rett og slett alt de trenger på én plass.

Og uansett hva kunden lurer på, sørger Berit for at de får svaret de trenger:

– Jeg har veldig god produktkunnskap, og det er jeg stolt av. Men det hender selvfølgelig at det dukker opp noe jeg også er usikker på. I de tilfellene kontakter jeg leverandøren for å få svar, eller sender leverandøren rett til kunden. Jeg ber alltid om hjelp hvis jeg trenger det, og derfor kan jeg også alltid gi god og trygg hjelp til kunden.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.