Proff på møbler

Etter å ha levert møbler til alt fra store kontorbygg og sykehjem til bitte små barnehager, er Jørgen Bergsli overbevist om at det er folka som skal bruke løsningene som virkelig teller. – Det å være proff handler om trygghet i arbeidet. Å kunne gå inn i kundemøter og vite at du har kunnskap og løsninger som vil gjøre arbeidsdagen enklere for kunden.

Nære kundeforhold gir de beste interiørløsningene

Jørgen er salgsleder for Norengros Erik Tanche Nilssen i Skien og har jobbet med møbler og interiør i snart 30 år. Erfaringen har gitt ham en solid bransjekunnskap og oversikt over ulike produsenter – noe som kommer godt med når du jobber med interiør.

– Det er et veldig bredt felt, og vi jobber ofte med totalløsninger hvor vi ser på for eksempel lys, lyd og solskjerming også.

Da er det essensielt å ha oversikt over hva som finnes på markedet, så du kan sette sammen den beste pakken for kunden.

Tett på kundene våre

Men gode løsninger krever mer enn produktkunnskaper. Jørgen understreker at erfaringen han har fått gjennom å jobbe tett med kundene, er like viktig.

– Jeg jobber med mange ulike fagfelt – alt fra barnehager og sykehjem til store kontorbygg. Fellesnevneren er at alle trenger en arbeidsplass der de trives og kan jobbe effektivt. Da er det viktig å virkelig kjenne hver yrkesgruppe og hvordan de arbeider. Her er tror jeg vi i Norengros er en unik ressurs, fordi vi er så tett på kundene våre.

Og resultatet av den lange erfaringen og den tette kontakten med kundene, ser han med egne øyne.

– I motsetning til en del andre løsninger på en arbeidsplass, er rom og interiørløsninger synlig for alle. Alle har et forhold til hvordan det ser ut rundt dem, og nesten alle mener noe om det. Det gjør også at vi ofte får tilbakemelding når vi har lykkes. I tillegg kan jeg se det på folk.

Har vi for eksempel levert en skolepakke som både elever og lærere virkelig trives med, så stråler de. Det gir en utrolig god følelse.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.