Proff på renhold

Terje Brendbakken roser kundene sine for all erfaringen han har opparbeidet seg som renholdsgrossist, og han er glad for at han kan hjelpe stadig flere kunder og spre fagkunnskapen videre. – For meg, handler det å være proff om å tilføre andre personer kunnskap. I tillegg er det viktig å ha kunnskap nok til å stille de riktige spørsmålene, slik at det blir enkelt for kunden å forklare hva de trenger.

Den beste erfaringen kombinert med ny fagkunnskap

Da Terje startet å jobbe med renhold, trodde han at det stort sett var salmiakk og grønnsåpe det gikk i. Mye har skjedd siden den gang, og i mars passerte Terje sitt 25. år i Norengros Johs Olsen. Tiden har han brukt på å opparbeide seg en helt unik erfaring og kompetanse.

– Jeg har selvfølgelig lært mye gjennom kurs og samarbeid med profesjonelle bedrifter, men de jeg har lært aller mest av er kundene. De viser meg hvilke metoder de har brukt og hva som har fungert for dem. Det gjør at jeg kan plukke de beste erfaringene fra de beste og kombinere det med ny fagkunnskap fra bransjen.

Fleksible løsninger

Kunnskapen og den nære kontakten med kundene har gjort det enklere for Terje å raskt identifisere løsninger som kan tilpasses både stramme budsjetter og lokale forhold.

– Alle har forskjellige behov. Kvalitet defineres på mange forskjellige måter, og alle har ulike krav til hvordan renholdet skal utføres. Da er det veldig viktig å være fleksibel og kjenne til alle løsningene som kan fungere for akkurat den kunden – for det som passer én plass, er det ikke sikkert at fungerer like godt en annen plass.

Det er også derfor Terje alltid gjør befaringsrunder og evaluerer forholdene hos kundene sine.

– Stort sett handler det om å bygge videre på det kunden allerede kan – for de fleste er kjempeflinke.

Men innimellom hender det at kunder får skikkelige aha-opplevelser. Og det er det alltid hyggelig å kunne bidra til.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.