Setter ny standard for toalettrom med høy trafikk

Tork PeakServe setter en ny standard for toalettrom med høy trafikk og gir dine gjester en bedre opplevelse.

Unngå kø på toalettrommet med Tork PeakServe

Skitne og overfylte toalettrom er det som irriterer besøkende mest på stedet med stor pågang. En studie* viser at 71% av besøkende har hatt en negativ opplevelse når de har besøkt toalettrom med stor pågang - siden to av fem forteller dette videre til vennene sine dette få store konsekvenser for virksomheten din. Så uavhengig om du drifter en idrettsarena, en flyplass eller et konsertlokale er nøkkelen til fornøyde kunder å tilby en raskere og renere toalettromsopplevelse.

Tork PeakServe setter en ny standard for toalettrom med høy trafikk og gir dine gjester en bedre opplevelse. De komprimerte refillene er raske å fylle, kan fylles på når som helst og er lett å lagre og transportere, slik at personalet kan fokusere på rengjøring, ikke påfylling.

Fordeler med Tork PeakServe

  • Rask utmating - håndtørk utmates på 3 sekunder for en bedre flyt på toalettrommet, uten ventetid for gjestene
  • 250% mer håndtørk** forhindrer at det plutselig går tomt
  • Fyll på fra undersiden - etterfyll håndtørk når det passer deg. Mer fleksibilitet betyr mer tid til rengjøring
  • Stopper ikke - det er alltid raskt og enkelt å ta et håndtørk med vårt patenterte kontinuerlige system for håndtørk
  • Markedsledende kapasitet - plass til 2100 håndtørk per dispenser. Reduser tiden brukt på etterfylling

Papirhåndtørk møter kravene til de mest hygienekritiske toalettrom

En studie gjennomført i 2016 konkluderte med at papirhåndklær for engangsbruk gir best mulig håndhygiene, og den største reduksjonen av virusoverføring på toalettrom. Høytrykksluft etterlater i gjennomsnitt 28 ganger flere viruspartikler enn papirhåndklær, og varmluftstørker etterlater mer enn 200 ganger flere viruspartikler enn papirhåndklær.

Les også: Derfor skal du bruke papir og ikke lufttørker

Reduser forbruket - spar miljøet

Våre papirleverandører er innovative og har en klar bærekraftig miljøprofil. De fornyer seg stadig med bærekraftige systemløsninger som har til mål å redusere papirforbruket i tillegg til at de utvikler gunstige økonomiske løsninger for drift og vedlikehold. Teknologien hjelper oss med å redusere forbruket og opprettholde en bærekraftig utvikling gjennom automatiserte systemer som f.eks EasyCube løsningen til Tork.

Les også: Miljøvennlige tørkesystemer

*Basert på en IPSOS spørreundersøkelse med 3000 personer i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Polen og Sverige, som har besøkt steder med stor pågang i de siste 9 månedene. **Sammenlignet med Tork Universal refills og Multifold håndtørk-dispensere.

Bli kunde

Blekk og tonerguide