Leveringsutfordringer som følge av pågående arbeidskonflikt

Til våre kunder / Ålesund 17.04.23

Norengros Ødegaard Engros AS er ikke tatt ut i den pågående arbeidskonflikten mellom NHO og LO. Men vi har fått melding om at en av våre viktigste transportører, Postnord vil bli rammet av opptrappingen som er planlagt allerede førstkommende fredag, den 21. april.

Postnord står for utkjøring av den aller største delen av våre leveranser. Postnord sine terminaler i Ålesund og Trondheim vil bli steng fra fredag morgen.  

Ettersom vi ikke er en direkte part i konflikten, har vi anledning til å søke alternative løsninger. Men med våre volum er det ikke en enkel løsning på dette. Vi ønsker derfor med dette å informere om at dersom konflikten vedvarer og opptrappingen gjennomføres, kan vi ikke garantere varer i henhold til våre ordinære kjøreruter for bestillinger som mottas etter bestillingsfrist onsdag den 19.04.23. (Merk at for mange av våre kjøreruter er fristen allerede kl. 09:00).

Etter avtale vil det være mulig å hente varer fra vårt lager (Flisnes, Ålesund kommune). Enten via eget oppmøte eller ved at dere sender en transportør. Det er også mulig å hente varer i våre butikker. Butikkene er også tilgjengelige via vår netthandel med klikk og hent. 

Vi vil også søke om fritak i forhold til våre viktige varer til våre helsekunder for å sikre ivaretagelse av liv og helse. Men hvorvidt vi vil få et slikt fritak og i hvilket omfang er p.t. uavklart.

Vi vil gjøre det vi kan for at konflikten vil påvirke våre leveranser i så liten grad som mulig. Men ber om at dere vurderer eget behov i forhold til kritiske varer og gjør tiltak så raskt som mulig.

For mer informasjon ta kontakt med vår kundeservice, 70 10 92 00, ode.ordre@norengros.no,  deres kontaktperson eller undertegnede.

Vi beklager de ulemper dette medfører.

Med vennlig hilsen

Ødegaard Engros AS

Tore Bigseth

Salgs og markedsdirektør.

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.