Alt til Take-away

På denne siden finner du det du måtte trenge til ditt take-away utsalg! Her har våre fagspesialister samlet sammen et gigantisk sortiment for take-away, som gjør det enkelt for deg å velge gode og bærekraftige løsninger.

Take-away

Enten take-away er en ny retning i din restaurantdrift eller det har vært din hovedvirksomhet i lang tid er målet det samme; servere velsmakende mat i en emballasje som ivaretar matens kvalitet samtidig som den presenteres på en delikat og innbydende måte. 

Her finner du aluminiumsformer, varmmat- og hamburgerbokser, tallerkner, beger og boller med lokk, fat, avfallssystemer, baguette poser, juice flasker, beger/lokk PP, beger/lokk RPET, kaffebegre, lokk, plastglass, trebestikk, pizza og sushi emballasje, suppebeger/isbeger, dressing/små beger, bokser i kartong og annet diverse.

Trenger du hjelp til å velge riktige produkter til ditt konsept? 

Våre fagspesialister kan hjelpe deg med å velge de riktige produktene og løsningene for ditt behov. Ta kontakt i skjema under, send oss en epost/chat eller ta turen innom en av våre 38 butikker

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.