Tendercare – nå også som skumspray!

Tendercare er en serie med produkter for profesjonelle renholdere. Nå introduserer vi også produkter i spray-form! Serien består av 6 ulike produkter som er spesialisert for å løse ulike problemer.

Laget med tanke på brukeren

For å forhindre negativ påvirkning for brukeren er alle sprayene utformet med godt grep, alle sprayene har skumdyse, ingen av sprayene er etsende og 3 av sprayene er Svanemerket. Sprayene er fargekodet iht internasjonale standarder og tydelig merket med pH og piktogrammer for bruksområde.

Ergonomisk utformet

Å arbeide som renholder innebærer mye bevegelser som er bra for kroppen, men også bevegelser som er ensidige, gjentakende og som er belastende for kroppen. Bevissthet rundt ergonomi, arbeidsstillinger, bevegelser og utstyr er viktig for å unngå feilbelastning eller overbelastning av kroppen i det daglige arbeidet. Tendercare sprayene er utformet med et godt grep med tanke på ergonomi.

Mange fordeler med skumdyse

De nye Tendercare sprayene har alle skumdyse. Dersom du bruker rengjøringsmidler i sprayform kan dråpene (aerosolene) holde seg svevende i mange minutter. Ved å bruke rett dyse til renholdet kan man spare luftveiene for nesten all innhalering av aerosoler, i tillegg gir skum en rekke andre fordeler:

  • Skum reduserer mengden aerosoler i luften

  • Skum reduserer forbruket av kjemi

  • Skum gir bedre rengjøringseffekt, fordi den henger lengre på overflaten

  • Skum reduserer behovet for ekstra skuring

Ikke etsende

Ingen av sprayene i Tendercare-serien er merket etsende. Målet vårt har vært å unngå å bruke etsende produkter og forhindre negativ påvirkning for bruker. 

Farger sikrer gode rutiner

For å sikre at renholdsstandardene følges og at hygienen blir ivaretatt kreves det at personalet har nødvendig kunnskap, tydelige rutiner og riktig utstyr. Med én dedikert farge for hvert rengjøringsområde sikrer du gode rutiner og høy standard på renholdarbeidet. De nye Tendercare sprayene er fargekodet iht internasjonale standarder og tydelig merket med pH og piktogrammer for bruksområde. Dette gjør det enkelt for renholderen å velge riktig produkt rett hver oppgave.

Svanemerket eller det beste miljøvalget

Tendercare produktene innenfor tøyvask, maskinoppvask, interiør & romrenhold, våtrom & wc og rengjøring & avfetting er Svanemerket eller er det beste miljøvalget (Bra miljöval) innenfor sin kategori. Svanemerkede produkter gir deg en trygghet for at du velger de beste miljøproduktene på markedet. 

Ulike produkter løser ulike utfordringer 

Den nye Tendercare serien inneholder 6 ulike produkter som er spesialisert for å løse ulike problemer. 

  • Tøft renhold krever kjemi

  • Syrer tar kalk, rust, irr og kan være bra mot byggestøv og salting om vinter.

  • Alkalier tar fett, olje og fastbrent

  • Gode tensider vil alltid være mere effektivt enn bare høy pH

 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.