Pure blir det nye navnet på Tendercare renholdsprodukter

Bakgrunnen for navneskiftet er å rendyrke egenskapene til produktene – en serie med produkter laget for profesjonelle renholdere som skal være svanemerkede, resirkulerbare og miljøvennlige så langt det lar seg gjøre! Navneskiftet vil skje gradvis og alle produkter vil ha endret navn i løpet av 2021.

Svanemerket og resirkulerbare

De fleste Pure-produktene innenfor tøyvask, maskinoppvask, interiør & romrenhold, våtrom & wc og rengjøring & avfetting er Svanemerket. Svanemerkede produkter gir deg en trygghet for at du velger de beste miljøproduktene på markedet. 

Emballasjen er resirkulerbar, og flere av produktene bruker også gjenvunnet materiale i emballasjen. Produktene er merket med de nye emballasjemerkene for resirkulering for å gi en ekstra påminnelse om daglig sortering og øke mengden riktig sortert emballasje. De nye merkene er de samme som fortløpende kommer på alle avfallsbeholdere, returpunkter og miljøstasjoner og erstatter piktogrammer og avfallssymboler som har vært i bruk i over 20 år.

Farger sikrer gode rutiner

For å sikre at renholdsstandardene følges og at hygienen blir ivaretatt kreves det at personalet har nødvendig kunnskap, tydelige rutiner og riktig utstyr. Med én dedikert farge for hvert rengjøringsområde sikrer du gode rutiner og høy standard på renholdarbeidet. Pure renholdsprodukter er fargekodet med tanke på internasjonale standarer og tydelig merket med pH og piktogrammer for bruksområde. Dette gjør det enkelt for renholderen å velge riktig produkt til hver oppgave.

Bruksområde Fargekoding
Dagligrent Brukes til å merke renholdsprodukter til overflate som er laget for daglig bruk.
Sanitær Brukes til å merke renholdsprodukter til overflate som er laget for periodisk renhold i sanitær-rom.
Glass / vindu Brukes til å merke renholdsprodukter til produkter som er laget for renhold av overflater som glass, speil osv.
Maskinoppvask Brukes på alle produkter knyttet til maskinoppvask. 
Overflatedesinfeksjon Brukes på produkter til overflatedesinfeksjon.
Tøyvask Brukes til å merke alle produkter knyttet til tøyvask.
Problemløser Brukes på kraftige problemløser-produkter på tvers av de andre kategoriene.
Utstyr Brukes på alt av renholdsutstyr.
Dekontaminator Brukes på alle produkter knyttet til dekontaminator.
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.