Tenk sirkulært – få 1000 kroner i pant for din gamle kontorstol

Tenk sirkulært – få pant for din gamle kontorstol

Nå har vi kampanje på utvalgte kontorstoler – i tillegg til kampanjepriser får du 650,- i pant på din gamle kontorstol*. Gjelder kun ved kjøp i en av våre butikker i perioden 07. november – 31. desember 2023.

Tenk miljø når du handler – det gjør vi!

Det er viktig for oss å levere kvalitet i alle ledd – fra første kontakt til varene er levert og montert. Møbler er skapt for å brukes, og god kvalitet på møbler og tekstiler er viktig med tanke på total­økonomien og ikke minst med tanke på miljøet. Vi er opptatt av å bistå kunden i valg av rett produkt i riktig kvalitet, som er designet for reparasjon og som er satt sammen av materialer med høy gjenvinningsgrad.

Når tiden er inne for å bytte ut stolen er det viktig å tenke sirkulært slik at stolen kan gjenbrukes, eller gjenvinnes. Hvis du kjøper ny stol i en av våre butikker i kampanjeperioden sørger Norengros for at den brukte stolen blir gitt videre eller leveres til gjenvinning. Tenk miljø når du handler – det gjør vi!

*Gjelder ved kjøp av HÅG Capisco, HÅG Sofi, Sitland Team Air,  Sitland Mesh Line og Eva 2 i beskrevet spesifikasjon i en av våre butikker. Om din gamle kontorstol kan gjenbrukes gir vi den gratis til en veldedig organisasjon. Om den ikke har en gjenbruksverdi vil Norengros sørge for at stolen blir levert inn til en godkjent gjenvinningsstasjon for riktig avfallshåndtering.
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.