Tips til riktig valg av klut

Å holde kjøkken, restaurant, baren eller kafeen hygienisk og ryddig er som alle vet kritisk. Med tørkepapir og rengjøringskluter laget for oppgaven er det enklere, og du får mer tid til det som er viktig – gjestene deres!

Valg av klut

Nøkkelen til suksess er å gjøre dine gjester og kunder fornøyde, slik at de ønsker å komme tilbake. For å møte og overgå deres forventninger, har vi produkter spesifikt for din bransje. 

Våre produkter, ideer og ekspertise kan hjelpe deg med dine daglige behov på kjøkkenet, serveringsrommet og toalettrom. På den måten har du mer tid til det som betyr mest – å gjøre kundene fornøyde.

Fargekodede rengjøringskluter er med på å sikre gode hygieniske rutiner. Med en dedikert farge for hvert rengjøringsområde sikrer du gode rutiner og høy standard på renholdsarbeidet.
Les mer om fargekodede kluter her>

Til kjøkken

I løpet av dagen er det på et kjøkken behov for vedlikehold som tørking av vann, olje, fett og matrester og selvfølgelig også tørking av hender. Tork Ekstra absorberende kjøkkenrull passer for alle tørkeoppgaver på kjøkkenet. Hvitt 2-lags kjøkkenpapir av høyeste kvalitet med mykt, men likevel sterkt og absorberende papir, som sørger for mer effektiv tørking og mindre avfall.

Et annet alternativ er silikonfrie kluter, som sikrer at det ikke blir igjen noen rester på overflaten. Passer godt for arbeid med sensitive overflater som for eksempel kjøkkenbenken. For å forbedre hygienen samtidig som forbruket i større grad kontrolleres, kan en veggmontert dispenser med utmating av en klut om gangen, være et nyttig tilskudd på kjøkkenet. Den sparer også verdifull plass på kjøkkenet. 


Serveringsområde

Yt den servicen og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som passer inn i interiøret ditt. Våre produkter for rengjøring og desinfisering kan også komplettere ditt serveringssted. Høyabsorberende og slitesterke kluter er gunstige for vanskelige flekker, fett og vann som gjerne samler seg. 

Tork allbruksklut er perfekt når tørkeoppgavene krever en klut som både er slitesterk og absorberende i våt, så vel som tørr tilstand. Kluten kan brukes flere ganger gjennom dagen uten at den revner, og kan brukes med de fleste rengjørings- og løsemidler. Klutens hullstruktur sørger for at vann og søl absorberer raskt.


Toalettrom

Gi gjestene den komforten de er vant med hjemme. Toalettrommet bør i likhet med kjøkken og serveringsområde være hygienisk og ryddig, slik at det møter forventningene til gjestene. En god opplevelse på toalettrommet vil reflektere positivt på hvordan kundene oppfatter virksomheten. Tork tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets toalettromsprodukter og systemer som møter alle stiler og behov. 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.