Tips til riktig valg av klut

Våre produkter, ideer og ekspertise kan hjelpe deg med dine daglige behov i kjøkkenet, serveringsrommet og toalettrommet. På den måten har du mer tid til det som betyr mest - å gjøre kundene fornøyde.

Nøkkelen til suksess er å gjøre dine gjester og kunder fornøyde, slik at de ønsker å komme tilbake. For å møte og overgå deres forventninger, har vi produkter spesifikt for din bransje.

Tips til riktig valg av klut

Å holde kjøkkenet, restauranten, baren eller kafeen hygienisk og ryddig er som vi alle vet kritisk. Med tørkepapir og rengjøringskluter som er laget for jobben er det enklere, og du får mer tid til det som er viktig - gjestene deres.

Fargekodede rengjøringskluter er med på å sikre gode hygieniske rutiner. Med en dedikert farge for hvert rengjøringsområde sikrer du gode rutiner og høy standard på renholdsarbeidet. Les mer om fargekodede kluter her

Mann skjærer grønnsaker på kjøkkenbenk

Til kjøkkenet

I løpet av dagen er det behov for vedlikehold som tørking av vann, olje, fett, matrester og selvfølgelig også tørking av hender. Tork ekstra absorberende kjøkkenrull passer for alle tørkeoppgaver på kjøkkenet. Hvitt 2-lags kjøkkenpapir av høyeste kvalitet med mykt, men likevel sterkt og absorberende papir, som sørger for mer effektiv tørking og mindre avfall.

Et annet alternativ er silikonfrie kluter, som sikrer at det ikke blir igjen noen rester på overflaten. Passer godt for arbeid med sensitive overflater som for eksempel kjøkkenbenken. For å forbedre hygienen samtidig som forbruket i større grad kontrolleres, kan en veggmontert dispenser med utmating av en klut av gangen, være et nyttig tilskudd på kjøkkenet. Den sparer også verdifull plass på kjøkkenet.

Serveringsområde

Yt den servicen og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som passer inn i interiøret ditt. Våre produkter for rengjøring og desinfisering kan også komplettere ditt serveringssted. Høyabsorberende og slitesterke kluter er gunstig for vanskelige flekker, fett og vann som gjerne samler seg.

Tork allbruksklut er perfekt når tørkeoppgavene krever en klut som både er slitesterk og absorberende i våt, så vel som tørr tilstand. Kluten kan brukes flere ganger gjennom dagen uten at den revner, og kan brukes med de fleste rengjørings- og løsemidler. Klutens hullstruktur sørger for at vann og søl absorberes raskt.

Toalettrom

Gi gjestene den komforten de er vant med hjemme. Toalettrommet bør i likhet med kjøkken og serveringsområde være hygienisk og ryddig, slik at det møter forventningene til gjestene.  En god opplevelse på toalettrommet vil reflektere positivt på hvordan kundene oppfatter virksomheten din. Tork tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets toalettromsprodukter og systemer som møter alle stiler og behov.

 

Bli kunde

Blekk og tonerguide