Totalleverandør av møbler og interiør

Norengros er en landsdekkende totalleverandør av møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv. Vi utarbeider gjerne planløsninger og 3D-skisser, og tilpasser produktløsninger i forhold til din bedrifts ønsker og behov.

Se nettsortiment på møbler og interiør >
Dette er et lite utvalg av hele vårt møbelsortiment. Den totale oversikten får man ved å kontakte en av våre mange møbelavdelinger.
 

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre møbelkonsulenter?

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra

Fokuser på det som betyr mest

Våre produkter, ideer og ekspertise kan hjelpe deg med behovene på arbeidsplassen slik at du har tid til det som betyr mest – å gjøre kundene dine fornøyde. Å innrede et rom, en etasje eller et bygg kan virke som en overkommelig oppgave. Det er lett å tenke at det blir billigere å benytte seg av interne ressurser istedenfor å få hjelp av en samarbeidspartner. Det man ofte glemmer er erfaringen en samarbeidspartner tilfører, som legger til rette for en strømlinjeformet prosess. Forberedelse og planlegging er ofte halve prosjektet. 

La oss være ditt støtteapparat på dette området slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg – å gjøre kundene dine fornøyde. 

I tillegg til å ha over 50 interiørkonsulenter samarbeider vi også med flere interiørarkitektkontorer. Sammen blir vi enige om en samarbeidsform som passer akkurat deg og ditt behov.

Vi kan levere alt du trenger til din arbeidsplass

I tillegg til å være en spesialist innenfor området møbler- og innredningsløsninger, jobber Norengros også med forbruksvarer. 
Vi kan levere alt du trenger til din arbeidsplass. Få alt du trenger fra ett sted, forhold deg til en kontaktperson, få en faktura og en samlevering. Spar tid og penger ved å la oss være din totalleverandør. 

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.