Totalleverandør av møbler

Norengros er en landsdekkende totalleverandør av møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv. Norengros’ styrke ligger i vår lokale tilhørighet og god, personlig service.

Norengros representerer markedets fremste produsenter

Begreper som design, funksjon, miljø og totaløkonomi står sentralt. Et produkt fra oss skal ha lang levetid og gi en god ­opplevelse for deg som kunde i mange år.

For oss er ingen oppdrag for store og ingen for små

Våre konsulenter gir profesjonell veiledning i hele prosessen; fra idé og behovsanalyse, til varene er levert og montert. Vi har god kjennskap til arbeids­plassens stadige utvikling og dertil utfordringer.

For oss er ingen oppdrag for store og ingen for små, vi hjelper deg med de utfordringene og behovene du måtte ha. Om det er et enkelt spørsmål om en kontorstol eller om du trenger hjelp ifm en større flytte­prosess. Vi hjelper deg gjerne.

Fokuser på det som betyr mest

Våre produkter, ideer og ekspertise kan hjelpe deg med behovene på arbeidsplassen slik at du har tid til det som betyr mest – å gjøre kundene dine fornøyde. Å innrede et rom, en etasje eller et bygg kan virke som en overkommelig oppgave. Det er lett å tenke at det blir billigere å benytte seg av interne ressurser istedenfor å få hjelp av en samarbeidspartner. Det man ofte glemmer er erfaringen en samarbeidspartner tilfører, som legger til rette for en strømlinjeformet prosess. Forberedelse og planlegging er ofte halve prosjektet. 

La oss være ditt støtteapparat på dette området slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg – å gjøre kundene dine fornøyde. 

I tillegg til å ha over 50 interiørkonsulenter samarbeider vi også med flere interiørarkitektkontorer. Sammen blir vi enige om en samarbeidsform som passer akkurat deg og ditt behov.

Vi kan levere alt du trenger til din arbeidsplass

I tillegg til å være en spesialist innenfor området møbler- og innredningsløsninger, jobber Norengros også med forbruksvarer. 
Vi kan levere alt du trenger til din arbeidsplass. Få alt du trenger fra ett sted, forhold deg til en kontaktperson, få en faktura og en samlevering. Spar tid og penger ved å la oss være din totalleverandør. 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.