Norengros Tromsø, Helseservice Engros AS

Helseservice Engros AS er din totalleverandør på medisinske forbruksvarer i Nord-Norge. Med et bredt sortiment dekker vi det daglige behovet for medisinske forbruksvarer og utstyr til sykehus, legekontor, hjemmesykepleie og privatpersoner.

Helseservice Engros AS ble etablert i 1985, og er i dag et moderne og effektivt engroslager for medisinske forbruksvarer. Fra vår hovedbase på Stokmarknes og salgskontor i Tromsø og Bodø betjener vi kunder i Nordland, Troms og Finnmark.

Foruten et omfattende varespekter og gode logistikkrutiner, tilbyr vi våre kunder profesjonell veiledning og kursing. Vår dyktige stab består av personer med bred erfaring og spesialkompetanse på våre produkter og fagområder.

Helseservice Engros AS er medeier i Norengros ? en landsdekkende kjede av grossister innen helse, emballasje, storhusholdning, kontor og datarekvisita.

I vår bandagistbutikk på Stokmarknes har vi et mangfoldig utvalg av sykepleieartikler, medisinske forbruksvarer og produkter på blåresept. Som privatkunde hos oss får du både produktene og veiledningen du trenger for å velge riktig.

Vårt tverrfaglige team av spesialister, sykepleiere og hjelpepleiere er lett tilgjengelig- både i butikken og på telefonen. Vi leverer inkontinensutstyr, stomiutstyr, ernæring, brystproteser, sårbehandling, diabetesutstyr og kateterutstyr på blåresept.

Norengros Helseservice AS har sjåfører som leverer varene på døren i hele Nord-Norge både til privatpersoner og bedrifter.

Hovedkontormap

Måkeveien 43

Pb 114, 8455 Stokmarknes

8450 Stokmarknes

Tlf: 76 11 75 00

Faks: 76 11 75 01

hs@norengros.no

Avd. Tromsømap

Standveien 106

9006 Tromsø

Tlf: 90128209/41513642

hs@norengros.no