Erik Tanche Nilssen AS

Velkommen til Erik Tanche Nilssen AS - din lokale Norengros-grossist.

Norengros Erik Tanche Nilssen AS er en bedrift med lange tradisjoner – etablert i 1902 som «bog-, musik- og papirhandel, bogbinderi og trykkeri».
 
Siden den gang har vi tilpasset oss stadig skiftende krav i markedet og er i dag en ledende leverandør av forbruksvarer og utstyr innen helse, storhusholdning, emballasje, kontor- og datarekvisita, møbler og innredning. Bedriften har en solid og sunn økonomi som gjør at vi har evne til å omstille oss til dagens- og morgendagens krav.

Våre mange medarbeidere står til tjeneste for våre kunder med sin entusiasme, unike erfaring og kunnskap. Alle Norengros Erik Tanche Nilssen AS sine medarbeidere oppdaterer seg kontinuerlig innenfor sine fagområder. Vi er - og skal være - en kompetansebedrift.


Våre kunder er offentlig sektor, industri og privat næringsliv i Telemark og Vestfold. Distribusjon til våre kunder foregår fra vårt logistikkhus på Kjørbekk i Skien. I tillegg har vi butikker på Kjørbekk i Skien og Skippergata 4 i Porsgrunn hvor også privatpersoner kan handle. Butikkene tilbyr over 4000 varer, og våre kunder kan dermed kombinere levering på døra med å hente varene selv. Nærhet og samarbeid med kunden er viktig for oss.

Norengros Erik Tanche Nilssen AS er tilsluttet Norengros. Dette sikrer våre kunder tilgang til ett bredt vareutvalg til gode priser. Bedriften er sertifisert etter ISO 9001 kvalitet og ISO 14001 miljø standardene, og har som mål å være klimanøytral fra 2019.


Erik Tanche Nilssen AS er også en ledende grafisk virksomhet med print, design og retail – og med kunder i hele Norge. Se www.etngrafisk.no for mer informasjon om den grafiske delen av vår virksomhet.

Orgnr: 819075832

______________________________________________________________________________________________________________

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.