Kjosavik AS

Velkommen til Kjosavik AS - din lokale Norengros-grossist.


Norengros Kjosavik er din lokale totalleverandør av forbruksvarer. Vi tilbyr et stort utvalg av varer innenfor områdene storhusholdning, møbler og interiør, emballasje, kontorrekvisita, samt medisinske forbruksvarer og utstyr.

Vi har hovedkontor og lager på Forus, avdeling med lager,  butikk og kontor i Haugesund, samt sju butikker i Rogaland. Vår bilpark teller over tjue laste- og varebiler, og egne sjåfører gjør at vi kan tilby rask levering. Vi er 178 ansatte, og omsatte i 2018 for over 530 millioner kroner. 

Visjon

Vi skal være en positiv, engasjert og effektiv samarbeidspartner som gjør at kundene våre kan bruke tiden på sin primærvirksomhet.

Verdier

Positiv – Engasjert – Resepekt
Vi arbeider for at våre verdier skal gjenspeiles i alt vi foretar oss, og i samhandlingen med våre kollegaer, kunder og leverandører. Vi skal vise respekt, og vi skal være en positiv, engasjert og effektiv samarbeidspartner som gjør at kundene våre kan bruke tiden på sin primærvirksomhet.

Slagord

Vi gjør arbeidsdagen enklere!


 

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.