Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Aron Espeland

Et kulinarisk samarbeid

Vi er stolte av å være på lag med olympisk- og verdensmester i kokkekunst – Aron Espeland.

Lidenskapen for mat er ikke tilfeldig. Aron Espeland har nemlig vokst opp mitt i matfeltet på Bryne på Jæren. Begge foreldrene var kokker, men Aron vare bare 5 år gammel da han mistet faren sin, den populære kokken Tor Egil "Tåddi" Espeland.

Som 17-åring flyttet Aron til Oslo for å gå i lære hos Bent Stiansen på Statholdergaarden og det var gjennom miljøet der at han begynte å konkurrere. Så langt har Aron deltatt i åtte nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser, som har resultert i fire gull, to sølv og en bronse.

Gjennom mitt samarbeid med Norengros, har det åpnet seg helt nye dører når det kommer til å servere mat på en bærekraftig måte.

For Norengros er Aron viktig fordi han representerer en bransje som er opptatt av kvalitet, bærekraft og økonomi. Med Aron på laget får vi testet ut våre ideer, konsepter og produkter. Funker de for Aron – kan de funke for de fleste.

Aron Espeland lager mat

Tenker mat døgnet rundt

Aron reiser rundt og sprer sin kokkekunst til mange sultne gjester, og kunne ikke tenke seg å gjøre noe annet.

– Når jeg lager mat så er jeg utrolig opptatt av kvalitet. For å oppnå den kvaliteten jeg ønsker, så er det mange detaljer som må falle på plass. Alt i fra oppbevaring, transportering til servering. Gjennom mitt samarbeid med Norengros, har det åpnet seg helt nye dører når det kommer til å servere mat på en bærekraftig måte.

Alt jeg trenger på kjøkkenet

Alt på ett sted – det passer meg godt!

– Det jeg liker godt med Norengros er at de har hele spekteret med produktene som jeg trenger på kjøkkenet. Når du lager mat er det viktig å tenke fra A-Å. Alt som har med tilberedningen av maten å gjøre, helt frem til maten skal serveres og ikke minst hvordan avfallet skal håndteres. Der er Norengros flinke til å komme med gode løsninger, som for eksempel emballasje som kastes i samme avfall.

Maten spiller hovedrollen, men hva det serveres i er også viktig for meg å ha kontroll på.

Aron Espeland med produkter fra Norengros

Norengros har mange spennende produkter som gjør det enkelt for meg å fokusere på det jeg skal – å lage best mulig mat for gjestene!

– Alt i fra kokkekniver og andre redskaper jeg trenger på kjøkkenet, til serveringsemballasje, renholdsprodukter og systemer for god avfallshåndtering. Alt er under samme paraply – og det liker jeg veldig godt!

– I karrieren min frem til nå hadde jeg ikke klart meg uten gode samarbeidspartnere – og jeg gleder meg til reisen videre.

Det gjør alle vi i Norengros også – vi heier på deg Aron!