Bærekraft og miljø hos Norengros K.J. Brusdal

Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter, samt å ta vare på naturen og menneskene rundt oss.

Vårt miljøengasjement

Krav til egen virksomhet

Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter, samt å ta vare på naturen og menneskene rundt oss.
Vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig og disse verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens holdninger og adferd. Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.


Medlem av Klimapartnere Vestland

I juni 2018 signerte K.J. Brusdal avtalen som offisielt gjør oss til medlem av Klimapartnere Vestland

Sertifisering i henhold til internasjonale standarder

Norengros K.J. Brusdal er sertifisert etter nyeste versjon av kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøstandarden ISO 14001. Her finner du våre sertifikater: ISO 9001 og ISO 14001.     

Klimanøytralitet

I 2019 ble hele Norengros-kjeden klimanøytral. Du kan lese mer om hva vi gjør og hvorfor vi gjør det her.

Krav til våre leverandører og samarbeidspartnere

Vi vil stimulere våre leverandører til å miljøtilpasse egen virksomhet og produkter. Vi skal så langt det er mulig benytte produkter fra produsenter som stiller strenge miljøkrav til egne produkter og produksjonsprosesser, samt til produktenes kvalitet, funksjonalitet og ytelse.

Transport

Miljøvennlige leveranser

vi i K.J. Brusdal har et sterkt ønske om å redusere vår påvirkning på miljøet, derfor har vi satset stort på å bytte ut og investere i mer miljøvennlige kjøretøy.
Vi har pr. i dag syv profilerte lastebiler. Seks lastebiler er EURO-6-klassifisert, hvorav den ene er hybrid, og seks varebiler, tre av dem er helelektriske. 

Optimalisert ruteplan

Vi har innført ruteplan (faste leveringsdager) for alle våre kunder, basert på geografi.På denne måten unngår vi kjøring i de samme områdene hver dag, men har heller 2-3 leveringer pr uke. Dette er som oftest nok for de fleste kunder, og samtidig vil det bidra til å redusere miljøpåvirkningen.

Ønsker du å vite mer om hva vi i K.J. Brusdal gjør i dag og våre bærekraftsmål kan du lese vår brosjyre om bærekraft og samfunnsansvar her:

 


Tilbake til K.J. Brusdal

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.