Karriere hos Helseservice

Det er først og fremst takket være våre dedikerte, dyktige og pågående ansatte at Helseservice gjennom mer enn 35 år har bygget opp omfattende kompetanse på medisinske forbruksvarer og utstyr. Her kan du lese om hvem vi er, hva vi kan, hva vi trenger og hvordan du kan bli en av oss.

Våre ansatte

Helseservice sysselsetter i dag over 40 herlige mennesker med unike personligheter og forskjellige bakgrunner.

Mange av oss har helsefaglig bakgrunn. Fordelt på våre fire avdelinger på Stokmarknes, i Bodø, i Tromsø og i Kirkenes har vi blant annet flere sykepleiere, en jordmor, en stomisykepleier og en uroterapaut. I butikken vår på Stokmarknes blir du tatt imot av en smilende apotektekniker, og på kundeservice blir telefonen besvart av en ambulansefagarbeider. Vi har til og med en egen sårekspert med master i sår!

Det er ikke krav til helsefaglig bakgrunn for å jobbe hos oss – mange veier fører til Helseservice. Blant våre ansatte har vi også ingeniører, teknikere, økonomimedarbeidere, IT-arbeidere, markedsførere og lagermedarbeidere.

Karriere i Helseservice

De unge er fremtidens håp og vi vil gjerne gi dem en kickstart i arbeidslivet. Vi er en lærebedrift og tar gjerne imot lærlinger, praktikanter, og utplasseringselever.  Gjennom vårt samarbeid med NAV har vi utvidet vårt personale og tilbudt fast jobb til flere flinke mennesker.

Også i fremtiden forventer vi å trenge talenter til arbeid på kontor, lager, butikk og ute hos kunder.

Følg oss gjerne på Facebook og LinkedIn dersom du er interessert i å jobbe for oss – her legger vi ut åpne stillinger i Helseservice. Dersom du ønsker å sende inn en åpen søknad kan du gjøre det til hs.firmapost@norengros.no eller til avdelingsleder til avdelingen det gjelder. Kontaktinformasjon finner du nederst på nettsiden.

Ledige stillinger

Ønsker du å sende inn en åpen søknad? Kontakt oss

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.