Kontaktpersoner i Helseservice

Ønsker du veiledning? Har du spørsmål om et produkt? Trenger du hjelp til å legge inn en ordre, eller lurer du kanskje på hvor ordren din befinner seg? Våre ansatte kan hjelpe deg!

Her finner du kontaktinformasjonen til våre dyktige ansatte!

Damene i kundeservice tilbyr veiledning og support via telefon, e-post og chat. De er løsningsorienterte og gir rask og personlig service med god oppfølging. Kundeservice kan blant annet sende deg tilbud, legge inn ordre og bistå med sporing. 

I fagavdelingen vår har vi mange dyktige fagkonsulenter og fagspesialister. De kan blant annet besvare produkthenvendelser, gi rådgivning, holde kurs og gi opplæring. 

Dersom du ikke finner personen du ønsker å nå, eller er litt usikker på hvem som kan hjelpe deg, så fortvil ikke - det vet vi! Send gjerne sende en e-post til hs@norengros.no, så forsikrer vi oss om at riktig person får beskjeden din. Vi er også tilgjengelige på telefon (76 11 75 00) på hverdager mellom 08:00 og 16:00.

Administrasjon

Kundeservice

Fagavdeling

Bandagistbutikk og blåresept Stokmarknes

Bandagistbutikk og blåresept Kirkenes

Bandagistbutikk og blåresept Bodø

Medisinteknisk avdeling

Backoffice

Markedsavdeling

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.