K J Brusdal AS

Les mer om historien vår, vårt miljø- og bærekraftsarbeid, aktueltsaker, sponsorater, kontaktpersoner og ledige stillinger.

Norengros K.J. Brusdal AS er en familiebedrift som først ble stiftet i 1988 under navnet Norpapp Emballasjesenter.
I 1994 fusjonerte vi med Norengros og varesortimentet ble utvidet fra papp, pallesikring og emballasje til også å omfatte kontor- og datarekvisita, tørk og renhold, samt bordmiljø og cateringprodukter. Senere ble medisinske forbruksvarer også en del av sortimentet. I 2012 startet Norengros-kjeden også opp med kontormøbler og interiør. 

Norengros K.J. Brusdal AS er et lokalt eid selskap tilknyttet en landsdekkende kjede av grossister. Vi er totalt 110 ansatte og hadde en omsetning i 2022 på 475 millioner kroner. Norengros K.J. Brusdal har hovedkontor, lager på 10.500 m2 og butikk i Indre Arna. Her blir det daglig kjørt ut varer til alle våre kunder i hele Vestland fylke. Vi har også butikk på Sotra, Stord og i Førde hvor både bedrifter og privatpersoner er velkommen til å handle.

Orgnr: 948617919

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.