Enklere innkjøpsprosess gir et mer effektivt legekontor

Med over 90 medarbeidere som har helsefaglig utdanning og lang erfaring med medisinske forbruksvarer, hjelper Norengros legekontorer over hele landet med å skaffe riktig utstyr til rett tid og effektivisere innkjøpsprosessen fra A til Å.

Norges ledende totalleverandør av medisinske forbruksvarer

Norengros er Norges ledende totalleverandør av medisinske forbruksvarer til primærhelsetjenesten, institusjoner, legekontorer, samt private og offentlige sykehus og klinikker. Takket være markedets største vareutvalg, konkurransedyktige priser og personlig oppfølging er Norengros en viktig støttespiller for legekontorer over hele landet, som i stedet for å bruke unødvendig tid på innkjøp heller kan konsentrere seg om det de kan best: å gi pasientene en god behandling.

Enklere innkjøpsprosess

Norengros har i en årrekke hjulpet legekontorer med å effektivisere innkjøpsprosessen, hvor enkel bestilling og rask levering er viktige stikkord. Ved å velge blant de beste produktene fra de mest anerkjente produsentene på markedet, kan du også være trygg på at du får medisinske forbruksvarer som både ivaretar pasientsikkerheten og er av ypperste kvalitet.

I den døgnåpne nettbutikken til Norengros finner du alt du trenger til legekontoret. Her får du god oversikt over hele produktspekteret, dine avtalte priser, lagerbeholdning, tidligere ordre, leveransesporing, og mye mer. Bestiller du bestemte produkter på jevnlig basis, kan du også lage dine egne bestillingslister for å gjøre bestillingen enda enklere. Bruker du en e-handelsløsning, kan denne også enkelt integreres i systemet. På den måten får du alt på ett sted og kan gjøre innkjøpene dine mer effektivt – når det passer deg.

Med Norengros får du kompetente kundekonsulenter med på laget, som gir råd og veiledning om hvilke produkter som passer best til akkurat ditt legekontor – med alt fra standardprodukter til spesialløsninger. Norengros har over 90 fagspesialister innen medisinske forbruksvarer, og enten det er snakk om enkle forbruksvarer som sprøyter og bandasjer eller avansert laboratorieutstyr, får du hjelp til å sette sammen den porteføljen som passer best for legekontoret ditt. Norengros har i tillegg en oppgjørsavtale med HELFO for refusjon av medisinske forbruksvarer levert på blå resept.

Lokal tilstedeværelse gir økt trygghet

Norengros er en landsdekkende kjede som består av bedrifter med lokale eiere fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Dermed får du en totalleverandør som holder til i nærmiljøet og kjenner de lokale forholdene godt. Den lokale tilstedeværelsen betyr også at Norengros kan tilby hvert enkelt legekontor bedre service og oppfølging, noe som er alfa og omega i denne bransjen.

Lokal tilstedeværelse kombinert med direkte logistikk fra lokale fullsortimentslagere sikrer deg dessuten tilgang til utstyret og systemene du trenger – når du trenger det. Dette har i mange år vært med på å gjøre legekontorer over hele landet mer effektive og fleksible.

Med Norengros i ryggen får du et støtteapparat gjennom hele innkjøpsprosessen – som er opptatt av at du og klinikken din lykkes med å ta nye steg og kan tilby de beste og tryggeste produktene til pasientene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne løsningene som passer best for ditt legekontor.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.