Forebygg belastningsskader med Rollermouse Pro

Forebygg belastningsskader med Rollermouse

Rollermouse er utformet for folk som tilbringer store deler av arbeidsdagen foran datamaskinen. Den ergonomiske musen øker effektiviteten, forebygger spenninger og reduserer smerter som kan oppstå ved bruk av tradisjonell mus.

Forebyggende effekt

I tillegg til å redusere smerter og belastningsskader, har en ergonomisk mus en forebyggende effekt, slik at du vil være mindre utsatt for å pådra deg alvorlige skader som karpaltunnelsyndrom, springfinger, tennisalbue og andre lidelser som skyldes gjentatte museklikk og repetitivt, ensidig arbeid. Dermed kan du unngå sykefravær og høye utgifter til massasje og fysioterapi.

Fordelene er store også sett fra arbeidsgiverens side. Sykefravær er en kostbar affære. En undersøkelse gjort av NHO og SINTEF i 2011 viste at én ukes sykefravær kostet bedriftene 13 000 kr. Omregnet gir det 2600 kr per arbeidsdag i tapt produksjon og økte utgifter. Høyt sykefravær kan unngås ved hjelp av helsefremmende og forebyggende tiltak som blant annet ergonomiske produkter. Det er ingen tvil om at ergonomi er et lønnsomt satsingsområde. Avhengig av hvilken type ergonomisk mus du velger, er prislappen omtrent tilsvarende eller lavere enn én fraværsdag.

Contour Design er markedsledende innen forskning, utvikling og design av ergonomiske datamus som RollerMouse, Unimouse og datatilbehør med 25 års erfaring. Contour Design tilbyr evolusjonerende produkter som hjelper mennesker med å arbeide tryggere ved PC-ene uten risiko for fysiske smerter eller skader.

RollerMouse Pro – Kombinerer design og funksjonalitet for ergonomisk effekt

RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er de nyeste medlemmene i Contour-sortimentet, som forener estetisk design og smarte funksjoner som bidrar til å holde kroppen fri for spenninger. Glede og effektivitet på jobben går hånd i hånd med en balansert, uanstrengt holdning. 

Ettersom arbeidstiden nå ofte er delt mellom kontor og hjem, tilbyr Contour originale løsninger som både er behagelige for øyet og som passer inn hjemmekontoret og på jobben. 

Enkelt sagt har vi skapt noen produkter som oppfyller de høyeste ergonomiske standardene, men som du ikke trenger å gjemme bort i skrivebordsskuffen når gjestene kommer over. De kan til og med være en samtalestarter.
 

  • Det er enkelt å tilpasse musen til dine personlige preferanser med de magnetiske håndleddsstøttene som kommer i forskjellige størrelser og materialer.
  • Det er enkelt å tilpasse musen til dine personlige preferanser med de magnetiske håndleddsstøttene som kommer i forskjellige størrelser og materialer.
  • Med RollerMouse Pro kontrollerer du alt; både markør, programmerbare knapper og scrollhjul sentralisert rett foran deg.

Rollermouse Mobile – for den mobile arbeidsplassen

RollerMouse mobile er en liten versjon av en ergonomisk mus som lar deg jobbe med begge hender rett foran deg i en komfortabel sittestilling. En slik stilling avlaster armen du vanligvis bruker, når du jobber med enhåndsmus. Du trenger ikke å strekke deg etter musen, og du holder deg innenfor den primære arbeidssonen din. Du styrer musemarkøren ved hjelp av rullestangen, som er enkel å kontrollere med fingertuppene. Selv om RollerMouse mobile er kortere, reagerer rullestangen med optimal nøyaktighet på bevegelsene dine og tilpasser seg enkelt skjermens størrelse. Som med de andre musene våre er det enkelt å endre markørhastigheten, slik at musemarkøren beveger seg med den ønskede farten på skjermen.

Alle kan bruke en RollerMouse mobile – uansett om du er konsulent, selger eller student. Den er også veldig nyttig hvis du jobber på en plass med såkalt «free-seating» eller «hot desking», der du alltid må ta med deg utstyret ditt eller legge det i et skap.

Mange kontorarbeidere jobber i dag på forskjellige plasser i løpet av uken. Med RollerMouse mobile kan du opprettholde en god ergonomisk arbeidsstilling, selv om du ofte er på farten. RollerMouse mobile er, akkurat som RollerMouse Red, designet i et slitesterkt aluminiums chassis som tåler å bli fraktet rundt. På grunn av den lille og kompakte størrelsen er den veldig enkel å ta med seg, siden den ikke tar opp mye plass. For å beskytte musen ytterligere kommer den med et stilig og slitesterkt deksel.
 

Rollermouse Mobile

RollerMouse mobile er perfekt for deg som sitter på et lite hjemmekontor, er på farten eller har skiftende arbeidsplasser. Den er like presis og funksjonell som andre RollerMouse-modeller. Du får derfor de samme egenskapene, bare i en mer kompakt utgave.

Kan enten brukes trådløst via medfølgende USB, med den medfølgende USB-kabelen eller med bluetooth 4.0. Du kobler til musen via plug-and-play, noe som gjør den enkel å koble til. Derfor trengs det ikke spesifikke drivere.

Mus Rollermouse Mobile trådløs
Du må velge grossist eller logge inn for å se priser og tilgjengelighet.

Balance Keyboard – den perfekte partneren til Rollermouse

Balance Keyboard er laget for deg og måten du arbeider på, og sørger for en god arbeidsstilling med armene korrekt plassert foran kroppen. Til tross for sitt kompakte design har tastaturet den samme funksjonaliteten som et full-size-tastatur med snarvei- og mediataster samt numeriske taster. I tillegg har tastaturet et ergonomisk design med justerbar vinkelfunksjon, så du kan justere det slik du ønsker.

Tastaturet er laget for anvendelse sammen med de nyere versjonene innenfor vår prisbelønte RollerMouse-serie slik at du får en bedre, mer stressfri arbeidsstilling og kan utnytte tastaturet og musen til maks. Hendene dine havner nærmere og innen rekkevidde av både rullestaven og tastene. Balance Keyboards justerbare støtter og vinkelfunksjon gjør at du kan justere det i valgfri skrivevinkel.

Unimouse – for deg som ønsker en mer tradisjonell mus

Contour Unimouse er en familie av avanserte, justerbare datamus med prisvinnende design som gjør det enkelt å regulere tommelstøtten og vinkelen på musen når du vil og akkurat slik det passer deg. Muligheten til å variere bruken av musen i løpet av dagen minimerer belastningsskader og gir deg større overskudd etter en lang arbeidsdag. Variasjon mellom gode arbeidsstillinger er alfa og omega når det gjelder ergonomi.

Kompletter med rett tilbehør

Med en ergonomisk mus og et godt tastatur er mye gjort, men for optimal ergonomi er det viktig å komplettere utrustningen med relevante tilbehørsprodukter. Spør oss om veiledning for å velge rett tilbehør til din kontorplass.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.