Fremhev viktig informasjon med to-fargede etiketter

I 2014 innførte Mattilsynet nye regler for merking av mat. Mat som serveres over disk skal alltid være merket med allergener. Det stiller krav til gode rutiner og tydelig skilting.

Nye regler for merking av mat

De som selger mat som ikke er ferdigpakket, for eksempel over disk, i restaurant, i kantine og ved catering er pliktig å informere om  blant annet allergener. Regelen om matinformasjon hjelper de som driver med mat til å informere om ingredienser som enkelte er allergiske mot. 

  • Matinformasjon skal være skriftlig tilgjengelig for forbruker. 
  • Kundene skal kunne lese informasjonen uten å spørre betjeningen. 
  • Opplysningene kan for eksempel gis i menyen, på et skilt, på skjerm eller en plakat.

Mange bruksområder 

Ved å bruke synlige etiketter er det lett å overholde matinformasjonsforskriften. Etikettene kan brukes både på hyllekanter og direkte på forpakninger og er perfekte for å fremheve allergener, utløpsdatoer og spesialtilbud i sort og rødt. 

Lag etiketter for merking av matvarer, merking av allergen, etiketter til glass og flasker, hyller på kjøkken og i kjøleskap,  strekkoder, produkter, prising og mye mer. Takeaway utsalgssteder kan skrive ut detaljer om bestillinger, inkludert adresseinformasjon der  leveranse er påkrevd.

Utskrift på stedet

Utskrift på stedet er en viktig del av næringsmiddelindustrien, som å fremheve allergen informasjon til forbrukerne, vise holdbarhets- / best før dato, og prising av produktene inkludert EAN-8 / EAN-13 strekkoder. Brother QL-820NWB med sin funksjon for utskrift på stedet er ideell for hyllemerking og utskrift av etiketter på stedet. 

Flere farger – uten blekk

Med etikettrullen DK22251 får du både sort og rød farge på samme etikett. Nå kan du fremheve viktig informasjon på etiketten - ideelt for å vise holdbarhetsdatoer, allergener og annen viktig informasjon. Skriv ut etiketter i opptil 62mm bredde og 1 meter lengde.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.