K.J. Brusdal - idrettens støttespiller

Norengros K.J. Brusdal spiller på lag med idretten og kan bidra både på inntekts- og kostnadssiden i klubben. Sammen kan vi skape inntekter og redusere kostnader, og vi kan bidra til å ta vare på idrettsglade utøvere.

Det har alltid vært viktig for oss i Norengros K.J. Brusdal å støtte lokalidretten og lokale organisasjoner, samt å kunne gi et bidrag til gode og viktige formål. Men som støttespiller er vi mer enn kun en sponsor - vi kan tilby flere ulike tjenester til idrettsmiljøet.

Dugnadssalg

Dugnadssalg er en flott måte å tjene penger til klasseturer, turneringer eller nytt utstyr.
Ved å bruke Norengros K.J.Brusdal som samarbeidspartner får dere tilgang til lettsolgte produkter og solid inntjening. Vi har valgt ut noen typiske produkter vi vet er meget populære og dermed enkle å selge til inntekt for ditt formål.
Salget kan gjøres på to måter; varene kan selges først og deretter sender dere inn ordren på det dere har solgt til oss og henter så ut varene i din lokale Norengrosbutikk. Alternativt kan vi opprette et kundenummer og deretter bestille varer.
Dersom dere har spørsmål - ta kontakt med din nærmeste Norengros-butikk.


Sponsorat

Som sponsor fokuserer vi på våre lokalområder, spesielt rundt hovedkontoret i Arna og i nærheten av butikkene våre på Sotra, Stord og i Førde. Vi bidrar også til en rekke arrangementer, tilstelninger og veldedige formål i Bergensområdet.


Tilbake til K.J. Brusdal

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.