Møbleringsprosjekt - Tower Coworking Centre

- et urbant coworking space midt i Bergen sentrum, hvor vi i Norengros K.J. Brusdal har levert alt av møbler og interiør!

Visjonen bak Tower var å skape en moderne coworking for forretningsfolk. Bykontor for folk på farten eller en fast arbeidsplass for den urbane. På Tower er du med i et pulserende og effektivt arbeidsmiljø midt i Bergen sentrum. Et sted for forretningsutvikling og kunnskapsdeling, samt en naturlig nettverksarena. Kilde: https://twr.no
Da Tower skulle møblere sine lokaler, var det vesentlig å finne en samarbeidspartner og leverandør som var seriøs og pålitelig, og som kunne levere kjente merkevarer av høy kvalitet.

Vi i Norengros K.J. Brusdal er stolte over å kunne si at nettopp vi ble valgt til dette møbleringsprosjektet. Møbelavdelingen vår har levert alt av møbler og interiør til lokalene, i samarbeid med Tønder Interiørarkitekter som var prosjektansvarlig. Det hele ble gjort komplett i samarbeid med Prosjektgulv AS, og Reklamekollektivet.

Våre montører leverte og monterte møblene, og tok som alltid med seg alt av emballasje og avfall. - nettopp fordi vi ønsker å gjøre arbeidsdagen enklere for kundene våre!

Sluttresultatet taler for seg selv. Tower har fått arbeidsplasser som både er innbydende, funksjonelle og som virkelig ser profesjonelle ut! Som Tower selv sier;

"Dette er ikke en coworking med pingpongbord og fargerike puffer. Dette er stedet hvor folk er tidlig på kontoret, bedrifter vokser og avtaler blir signert."

Kronen på verket – å bli trukket fram i NIL’s Årbok for 2019!

Da vi nylig åpnet NIL’s Årbok 2019 (Norske Interiørarkitekters og møbeldesigneres Landsforening) og fant et oppslag om nettopp vårt samarbeidsprosjekt med Tower Bergen, skal vi ikke legge skjul på at vi ble nokså stolte!
Vi i Norengros K.J. Brusdal takker for tilliten og samarbeidet!

Ta kontakt - så hjelper vi deg med DITT prosjekt!

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.