Medisinsk-teknisk avdeling

Vi har medisinsk-teknisk verksted i Forus og på Haugaland, og våre teknikere reiser til alle våre kunder i Rogaland og nærliggende områder for å utføre reparasjoner og montering av utstyr.

Blant landets største

Vår medisinsk-tekniske avdeling er en av landets største i privatmarkedet. Vi har ansatte med kompetanse som Klinikkingeniør, Medisin teknisk Ingeniør, flere teknikere med DSB godkjenning og lærlinger. Vi utfører reparasjon og vedlikehold av utstyr både inne på verkstedet og ute hos kunde. Ved kjøp av medisinsk-teknisk utstyr fra oss bistår vi med montering og oppfølging.

Kvalitetssikring

Vi innehar nødvendige godkjenninger fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) for å utføre vedlikehold av medisinsk-teknisk utstyr. Vi tilbyr loggføring og registrering i Medusa, database for utstyr, som tilfredsstiller myndighetenes krav til kvalitetssikring og internkontroll.

Medusa har alle nødvendige funksjoner for en god oversikt over alt utstyr bedriften har som er registrert. Våre kunder får tilgang til eget utstyr i databasen for kvalitetssikring og historikk over vedlikehold.

En trygg samarbeidspartner 

Norengros Kjosavik MTA er en samarbeidspartner som det skal være både enkelt og raskt å komme i kontakt med for å få den hjelpen man trenger når medisinsk-teknisk utstyr ikke virker.

Vår kompetanse skal bidra til at du føler deg trygg på at utstyret fungerer optimalt og at du vet hvordan det skal brukes.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.