Nye rengjøringsroboter tar over renholdet

Endelig er de her! Lilleborg lanserer nye, fleksible og lett-programmerbare roboter: Vaskeroboten TASKI GS Ecobot 50P og robotstøvsugeren TASKI GS Ecobot 40.

Enklere å bruke

Robotene har kamera istedenfor sensor, noe som gjør dem mer presise. Det gir mer nøyaktig navigasjon med sanntidsbilde, og de unngår å kjøre på selv små ting som er i veien. 

TASKI GS Ecobot har få begrensinger med hensyn til vegger og areal, og det er mye raskere og enklere for operatør å «mappe» arealet enn før. Maskinene kan startes og styres med app fra hvor som helst, og kan jobbe når ansatte har gått hjem. Taski GS Ecobot har dropsensor, som gjør at de ikke faller ned trapper. Vaskeroboten TASKI GS Ecobot 50P leveres med Twisterpads som standard.

Den nye robotstøvsugeren TASKI GS Ecobot 40 har HEPA-filter, og kan gå 400-700 m2/t avhengig av kompleksitet og romtype. Den kan kjøre både på harde gulv, og på tepper gir valsebørsten sammenlignbar effekt som en teppebanker.

Begge robotene har litiumbatterier med kort ladetid, og fleksibilitet med tanke på klattlading. Ladestasjon og arbeidsstasjon selges som ekstrautstyr.

Ecobot resirkulerer vann og kan gjenvinnes

Lilleborg hadde stor suksess med sin første robotlansering, men har siden samarbeidspartner Diversey tok robotene ut av sortimentet søkt aktivt etter nye alternativer. De kom tidlig over Gausiums modell, og på samme tid inngikk Diversey en avtale med denne produsenten.

Ved lanseringen i mars 2023 uttalte Lilleborg følgende:

Kombinasjonen av Gausium pluss Diverseys maskin- og bransjeekspertise er positiv. På toppen av det kommer Lilleborgs erfaring, kompetanse og landsdekkende salgsapparat, noe vi i Lilleborg ser på som en god pakke.

Robotteknologi har mange fordeler med tanke på ergonomi og HMS, ved å gjøre den mest belastende og langvarige jobben for renholder. TASKI GS Ecobot har et filtreringssystem, som gjør at de kan gjenbruke vannet. De bruker heller ikke mer vann og rengjøringsmiddel enn de må, takket være god doseringskontroll under bruk. Både lys og varme kan være avslått når robotene jobber utenom kontor- eller åpningstid. I likhet med Lilleborgs øvrige gulvvaskemaskiner kan de nye TASKI GS Ecobot gjenvinnes.
 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.