Salli Solo

Optimal sitteposisjon for bedre helse og produktivitet med Salli

Ryggproblemer er den mest vanlige årsaken til sykemeldinger globalt, og dette fører til mye lidelse. En av hovedårsakene til disse problemene er vår stadig mer stillesittende livsstil. Ved å bruke en Salli sadelstol, kan du oppnå en balansert og ubelastet sitteposisjon, noe som kan ha positive effekter på flere helseaspekter og bidra til å holde deg våken og kreativ.

Ryggproblemer  – en global årsak til sykemeldinger og lidelse 

Den tradisjonelle sitteposisjonen med en vinkel på 90 grader belaster ryggraden og skivene feil. Dette fører til sammenpressing foran i ryggen og kontinuerlig strekking av ryggmusklene og leddbåndene. Konsekvensene av dette er dårlig blodsirkulasjon, svake muskler og økt risiko for ryggsmerter, lumbago og skiveprolaps. 

Når vi ikke er i balanse, leter vi etter noe å lene oss på. Dette fører til dårlig blodsirkulasjon, som igjen kan resultere i alvorlige helseproblemer som hjertesykdom, høyt blodtrykk og slag. 

Riktig sittestilling med Salli

Salli Sadelstol – en balansert og ubelastet måte å sitte på 

Salli's todelte sadelstol forebygger og rehabiliterer ryggproblemer. Den gir en ubelastet, stående og aktiv sitteposisjon som bidrar til flere andre helsefordeler og hjelper deg å opprettholde våkenhet og kreativitet. 

På en Salli-stol sitter du i en oppreist og vertikal stilling, som er den sterkeste både fysisk og mentalt. Bekkenet er i sin naturlige, oppreiste posisjon, og ryggraden støtter overkroppen. Musklene er avslappet, og du oppnår balanse. 

Aktivering og styrking av rygg- og kjernemuskulatur 

Musklene blir jevnt belastet, og de små bevegelsene du gjør, som for eksempel å snu deg eller plukke opp noe, aktiverer og styrker rygg- og kjernemusklene. Du sitter hele tiden i en god, oppreist stilling, og blodsirkulasjonen forblir uforstyrret gjennom hele dagen. 

Flere andre helsefordeler oppstår også, som for eksempel dypere pusting som opprettholder høyt energinivå og en velfungerende fordøyelse. En god holdning bidrar også til mental styrke, kreativitet og bedre konsentrasjonsevne. 

Unngå skadelig press og oppretthold riktig stilling 

Det optimale og ergonomisk utformede, todelte setet er en forutsetning for å kunne sitte i riktig stilling og opprettholde uforstyrret blodsirkulasjon. Det gir verken varme eller skadelig press på bekkenbunnen og kjønnsområdet, så det er unødvendig å lene seg vekk fra det og havne i en feil og potensielt helsefarlig stilling. 

Hvem kan bruke Salli 

Salli kan brukes til all terminalarbeid og spesielt egnet for avlastning for arbeidsplasser hvor man tidligere har måttet stå, for eksempel bruk på kontor (sammen med heve/senke bord).  

Andre bruksområder er sykehus, legesenter, dental, veterinær, industri og alle som utfører behandling av mennesker, som frisør, fotterapi etc..  

Fordeler med Salli 

 • Aktiv sittestilling 
 • God holdning 
 • Bevegelse 
 • Sund rygg 
 • God blodsirkulasjon 
 • Dypere pusting 
 • Høyere energinivå 
 • Aktiv hjerne 
 • Mental styrke 

Det betyr noe hvordan du sitter! Når du må sitte, er det optimalt å velge en todelt sadelstol, hvor man sitter med åpen hoftevinkel som følger dine bevegelser og som holder deg aktiv.  

Selv om du sitter i en god stilling, er det alltid bra å ta pauser og være så mye i bevegelse som mulig i løpet av hverdagen. Rull og strekk på stolen, spaser og snakk på telefonen, gjør øvelser på stolen – kroppen vil takke deg. 

Kilde: Salli 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

 • Varenummer: 
 • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.