Sårveiledning i dine egne hender

Hender det at du som helsepersonell står ved et bandasjeskift og lurer på hvordan bandasjen skal legges på? Eller at du som pasient ikke husker hvor ofte du ble fortalt at bandasjen skal skiftes?

Mölnlyckes nye bandasjepakninger gir deg raskt svaret. Ved å skanne en QR-kode på esken eller enhektspakningen får du direkte tilgang til produktinformasjon – på norsk.

Helsepersonell som jobber med sår har gitt tilbakemeldinger på at tilgang til behandlingsveiledning kan være en utfordring.

- Med My Mölnlycke, som gir enkel tilgang til produktinformasjon og veiledning, ønsker vi å hjelpe helsepersonell, pasienter og omsorgspersoner slik at de kan få optimalt ut av våre sårbehandlingsprodukter, sier produktsjef i Mölnlycke, Elisabeth Vosmik.

De fleste har en smarttelefon for hånden. Nå er dette det eneste verktøyet du vil trenge for å ha rask og enkel tilgang til mye nyttig informasjon, appliseringsvideoer og veiledning om akkurat det produktet du står med i hånden. Sårveiledningen ligger med andre ord i dine egne hender.

Riktig bruk av bandasjene er viktig, ikke bare for behandlingsresultatet, men også økonomisk. Veldig mange skifter faktisk avanserte bandasjer for ofte. Veiledning for bandasjeskift med bildeeksempler finnes også på My Mölnlycke.

Det er også mulig å gå inn på hovedsiden for My Mölnlycke via nettleser på telefon eller datamaskin. Derfra velger du hvilken bandasje du ønsker å lese mer om. Foreløpig finnes informasjon, veiledning og appliseringsvideoer for Mepilex Border Flex, Mepilex Border flex Oval, Mepilex Border Flex Lite, Mepilex Border Sacrum og Mepilex Border Heel. Flere produkter vil fortløpende bli lagt til ettersom bandasjene fra Mölnlycke får nye pakninger med QR-kode.

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.