Hvilke krav må du forholde deg til?
- Pakk inn maten for å hindre forurensning under transporten
- Når du kjører ut matvarer er du ansvarlig for at maten holder riktig temperatur fram til levering. Bruk gjerne termokasser eller varmebagger for å holde maten varm eller kald.
- Bruk egnet emballasje
- Kunden skal få korrekt informasjon om allergener for ikke-ferdigpakket mat.
- Husk gode rutiner for hygiene og håndvask
Mattilsynet har laget en guide til serveringssteder som vil drive med take-away og catering
Her har vi plukket ut noen produkter som kan hjelpe deg og din restaurant med omstillingen til take-away.
Ønsker du mer informasjon eller veiledning?
Vi har fagspesialister med høy kompetanse innen HoReCa, som kan hjelpe deg og din restaurant med omstillingen til take-away.
Ta kontakt i skjema under, send oss en epost eller ta turen innom en av våre 38 butikker.
Finn din nærmeste Norengros butikk her >