Begynne med Take-away?

En presset restaurantbransje ser seg nødt til å være kreativ som følge av covid-19. Noen velger å stenge, andre har åpent med begrensede åpningstider, mens andre snur seg rundt og tilbyr take-away eller utkjøring av ferdigretter til kunder.

Hvilke krav må du forholde deg til?

  • Pakk inn maten for å hindre forurensning under transporten

  • Når du kjører ut matvarer er du ansvarlig for at maten holder riktig temperatur fram til levering. Bruk gjerne termokasser eller varmebagger for å holde maten varm eller kald.

  • Bruk egnet emballasje

  • Kunden skal få korrekt informasjon om allergener for ikke-ferdigpakket mat.

  • Husk gode rutiner for hygiene og håndvask

Mattilsynet har laget en guide til serveringssteder som vil drive med take-away og catering

Her har vi plukket ut noen produkter som kan hjelpe deg og din restaurant med omstillingen til take-away. 

Bruk bestikkposer for å unngå at gjester forsyner seg selv med bestikk fra stor kasse. 

Ønsker du mer informasjon eller veiledning?

Vi har fagspesialister med høy kompetanse innen HoReCa, som kan hjelpe deg og din restaurant med omstillingen til take-away.
Ta kontakt i skjema under, send oss en epost eller ta turen innom en av våre 38 butikker.

Finn din nærmeste Norengros butikk her >

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.