Dosesystem – legemiddel til rett tid

Dosesystem minner brukerne på når de skal ta legemidlene sine, slik at de kan klare seg bedre på egenhånd.

Slutt på å glemme legemidler

Pårørende får trygghet, og pleiepersonale i omsorgsboliger, i hjemmesykepleien og på pleiehjem sikrer medisinering til rett tid og sparer ressurser. Uten å forringe kvaliteten av tjenestene eller brukernes liv. 

Dosesystem er utviklet for å løse problemer – ikke skape nye. Derfor er alt designet, utviklet og testet i Danmark i tett samarbeid med pleiepersonale og brukere. 

Møt DoseCan – legemiddelboksen som dekker alt

Legemiddelboksen har plass til dosepakkede legemidler, doseringsesker og sekundært foreskrevne legemidler/hjelpemidler, som kremer, plaster og dråper. Legemiddelboksen måler 17 x 16 x 10 cm

Lokket har et display med huskefunksjon – som varsler brukeren visuelt og med pipelyder når det er tid for et legemiddel. 

Inne i boksen er det en skuff med en stang som gjør det enkelt å åpne doseringsposer og unngå at man mister piller på gulvet. Dersom brukeren selv ikke skal ha tilgang til legemiddelet, låses boksen med en universal magnetnøkkel som personalet kan ha på seg.

Kvitter med OK-knappen

Det er en eneste knapp på boksen. Når legemiddelet er tatt, skal brukeren kvittere med et trykk på OK-knappen. Dosesystem-apper sørger for at personalet har oversikt over hvem som har kvittert for legemiddelet sitt. Hvis brukeren ikke kvitterer, får personalet og eventuelle pårørende alarmer i form av push-meldinger som sendes automatisk til smarttelefoner og -enheter. De skal da følge opp ved å ringe eller kjøre ut til brukeren. Dette kan redusere antallet hendelser som følge av glemt legemiddel.

Trygg på tur

Lokket på DoseCan kan tas av og tas med i vesken sammen med en mindre mengde legemiddel. Dermed er huskefunksjonen og kvitteringsknappen lett tilgjengelige når brukeren er hjemmefra. Det gir frihet og trygghet. 

Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.