Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Dugnad

Tjen penger på dugnad i Telemark!

Har din forening, lag eller skoleklasse behov for en lønnsom dugnad? Hos oss er det enkelt.

Det er mange penger å hente på å selge toalett/tørkepapir, spylervæske, tennbriketter og renholdsartikler. Vi tilbyr gode avtaler på innkjøp av produkter slik at dere sitter igjen med hele fortjenesten av salget. Vår metode er, at etter kunderegistrering, selger dere varene på forhånd, og bestiller deretter fra oss når salget er avsluttet. Dette gjør at det er ingen risiko for å sitte igjen med varer man allerede har betalt for. Gjelder Telemark. Vi tar forbehold om prisøkning. Enten målet er nytt treningsutstyr eller lærerik klassetur kan vi hjelpe til. Klassesalg av toalettpapir og andre forbruksvarer gir stor gevinst og skaper et godt samarbeid.

HVORFOR VELGE DETTE DUGNADSKONSEPTET?

  • Forbruksvarer for alle som er lette å selge
  • Høy fortjeneste pr. enhet
  • Enkelt å sette i gang
  • Inntekt man kan regne med hvert år (hvis man gjør det jevnlig)
  • Ingen risiko for å sitte igjen med varer
  • De som kjøper, støtter laget/klassen samtidig som de får noe de bruker hver dag

GODE HISTORIER

Våren 2022 hadde Fossum IF dugnad hos Erik Tanche Nilssen AS der vi solgte bl.a toalettpapir, tennbriketter og renholdsprodukter. Nå som vi endelig kan dra på cup igjen er inntektene fra denne dugnaden verdifulle for klubben vår.

Det var stor glede og jubel da vi vant en hel pall med toalettpapir fordi vi har hatt dugnad via Erik Tanche Nilssen AS!

Mvh Lene Topper

Derfor valgte Gjerpen fotball Erik Tanche Nilssen AS

Gjerpen Idrettsforening har i mange år samarbeidet med ETN om salg av dugnadsprodukter. For et idrettslag hvor frivillige er trenere, lagledere og tillitsvalgte er dette samarbeidet gull. ETN gjør det veldig enkelt for oss med å levere ferdige salgs ark tilpasset Gjerpen. Vi trenger bare å kjøpe akkurat det vi har solgt og varene blir levert på klubbhuset. Kommunikasjonen er upåklagelig og vi får veiledning og oppfølging etter behov.

Våren 2021 foretok vi en markedsundersøkelse for å se om inntjeningen kunne bli bedre ved å bytte leverandør. Svaret ble raskt klart, det var ingen som slo ETN på kombinasjonen kvalitet/pris.

Mvh Eli
Gjerpen Idrettsforening

Kundeservice

Image missingImage missing

Irene Brodtkorb

irene.brodtkorb@norengros.no 35904050
Janne NyheimJanne Nyheim

Janne Nyheim

janne.hjelberg.nyheim@norengros.no 35904050
Christina PresthagenChristina Presthagen

Christina Presthagen

christina.presthagen@norengros.no 35904050
Jeanett DalenJeanett Dalen

Jeanett Dalen

jeanett.dalen@norengros.no 35904050