Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Hender med Tendercare green engangshansker som former et hjerteHender med Tendercare green engangshansker som former et hjerte

Tendercare Green engangshansker er et smartere valg for både deg og miljøet

Tendercare Green er engangshansker som beskytter både huden din og miljøet. De er laget helt uten skadelige kjemikalier og produsert med bærekraftig teknologi som reduserer både vann- og energiforbruket. Bedre for deg – og bedre for planeten vår!

Hudvennlige hansker reduserer risikoen for kontaktallergi

Ved hjelp av nye og innovative produksjonsmetoder har Tendercare laget en hanske som er helt fri for skadelige kjemikalier og samtidig beskytter hendene mot eksponering for virus og blodbårne patogener.

Hanskene er laget av et hudvennlig materiale og er produsert uten bruk av gummiakseleratorer, naturgummi-/lateksproteiner og klor. Gummiakseleratorer er kjent for å kunne utløse hudirritasjoner. Ved å bruke Tendercare Green engangshansker, som er helt frie for tiuramer, karbamater og tiazoler, minimeres også risikoen for å utvikle kontaktallergi over tid.

Den avanserte nitrilformuleringen gir deg god berøringsfølelse og gjør det enkelt å håndtere medisinske instrumenter. I tillegg har fingertuppene en grovere tekstur som gir ekstra godt grep for både våt og tørr bruk. Hanskene er myke på innsiden slik at det er raskt og enkelt å ta dem av og på. Det behagelige materialet gjør også at hanskene føles komfortable å ha på selv i lange perioder.

Bærekraftig produksjon som beskytter både naturen og deg

Bærekraft og god forvaltning av naturressursene står i fokus fra A til Å i produksjonen av Tendercare Green. Produsenten har gjort om hele produksjonsprosessen for å redusere forbruk av gass, elektrisitet, vann og CO2-utslipp.

Sammenlignet med konvensjonelle produksjonsmetoder, har produksjonen 12 prosent lavere forbruk av vann og avgir 17 prosent mindre CO2. I tillegg er hanskene laget helt uten bruk av klor og akseleratorer som er skadelig for både naturen og deg.

For å minimere miljøavtrykket fra emballasje er Tendercare Green pakket inn i 80 prosent resirkulert og FSC-sertifisert papir.

Tendercare greenTendercare green

God beskyttelse med god samvittighet

Med Tendercare Green får du miljøvennlige engangshansker som er bedre for både huden din og naturen. Takket være den innovative og bærekraftige produksjonsmetoden, kan du ha god samvittighet og redusere miljøavtrykket samtidig som du bruker en hudvennlig hanske med overlegen beskyttelse mot blodbårne patogener og virus. Ta steget inn i en bedre fremtid med Tendercare Green.

Fordeler med Tendercare Green:

  • Hudvennlig materiale helt fri for akseleratorkjemikalier, lateksproteiner og klor.
  • Lavere CO2-utslipp og redusert forbruk av vann og energi i produksjonen.
  • Beskytter mot bakterier, sopp og virus, inkludert SARS-CoV-2, Hepatitt B og C og HIV
  • Komfortabelt og sterkt materiale som er motstandsdyktig mot blod og andre kroppsvæsker samtidig som de er behagelige i bruk over lengre perioder.
  • Avansert nitrilformel som gir optimal berøringsfølelse og forenkler bruk av medisinske instrumenter med hansker på.
  • Fingertupper med grov tekstur gir ekstra godt grep.
  • Mindre emballasje gir mindre avfall og forenklet lagerlogistikk.