Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

QuikRead go har flere bruksområder

QuikRead go er også markedets raskeste helautomatiske CRP-instrument, som gjennom en enkel prosedyre gir resultater på bare to minutter. I tillegg til FOB og CRP måler QuikRead go også Hb, Strep A og HbA1c.

– Når legekontorene først har fått dette apparatet inn på laben, ser de gjerne fordelen med at det kan brukes til å analysere flere andre tester. Det er et raskt apparat, det tar kort tid å analysere og de får svar ganske raskt, sier Vibeke.

Hun forteller at Norengros har tilgjengelig apparat og testmateriell for alle de nevnte testene.

– Vi setter opp apparatet for dem og tilbyr full opplæring til de som jobber på laboratoriet, sier Vibeke, som håper flest mulig legekontor tar i bruk dette instrumentet.

– Med økningen vi ser av tykktarmskreft i Norge, er dette virkelig en metode vi vil fronte, slik at kreft kan oppdages på et tidlig stadium, avslutter hun.

Lege som står med QuikRead go CRP

Setter ny standard for pasientnær CRP-måling

QuikRead go er det CRP-apparatet som kommer nærmest fasiten i det området hvor man avklarer om det er en virus- eller bakterieinfeksjon. Den raske analysetiden gir effektiv bruk av laboratoriet, pasientflyt og personalets tid. Nå lanserer vi QuikRead go easy CRP – en rask og pålitelig pasientnær test, som gir kvantitativt CRP-resultat på kun 2 minutter.