Bærekraft og miljø hos Johs Olsen

Bærekraft skal være en selvfølgelig del av vår virksomhet. Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter, samt å ta vare på naturen og menneskene rundt oss.

Vårt miljøengasjement

Krav til egen virksomhet

Vi ønsker å fremme økt miljøansvar og oppmuntre til utvikling og bruk av miljøvennlige produkter, samt å ta vare på naturen og menneskene rundt oss.
Vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig og disse verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens holdninger og adferd. Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.


Sertifisering i henhold til internasjonale standarder

Vi har fokus på kontinuerlig forbedring innenfor kvalitet og miljø, og er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden NS-EN ISO 9001 og miljøstandarden NS-EN 14001 (se PDF her).

Krav til våre leverandører og samarbeidspartnere

Vi vil stimulere våre leverandører til å miljøtilpasse egen virksomhet og produkter. Vi skal så langt det er mulig benytte produkter fra produsenter som stiller strenge miljøkrav til egne produkter og produksjonsprosesser, samt til produktenes kvalitet, funksjonalitet og ytelse.
 

Optimalisert ruteplan

Vi har innført ruteplan (faste leveringsdager) for alle våre kunder, basert på geografi. På denne måten unngår vi kjøring i de samme områdene hver dag, men har heller færre leveringer pr uke. Dette er som oftest nok for de fleste kunder, og samtidig vil det bidra til å redusere miljøpåvirkningen vesentlig. 

Norengros AS og Norengros Johs Olsen AS jobber kontinuerlig med å sikre at grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold ivaretas.

Åpenhetsloven

 Norengros AS og Norengros Johs Olsen AS jobber kontinuerlig med å sikre at grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold ivaretas.

Alle våre leverandører er forpliktet til å følge våre etiske retningslinjer. Leverandørene følges opp og risikovurderes for å sikre at dette gjennomføres. Norengros AS' og Norengros Johs Olsen AS sine vurderinger og redegjørelser er offentlig tilgjengelige i henhold til Åpenhetsloven. Johs Olsen AS er kvalifisert til Factlines verifiseringsmerke for åpenhetsloven.

 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.