Derfor er det viktig med makulering

Alle bedrifter har konfidensielt materiale som man ikke ønsker at skal komme på avveie. Økt bruk av hjemmekontor fører også til at stadig flere dokumenter sirkulerer utenfor bedriftens vegger.

Papirsikkerhet

Personopplysninger og sensitivt materiale lagres fremdeles på papir, og printere og kopimaskiner brukes hyppig. Dersom virksomheten ikke har sikre og gode rutiner for makulering av slike dokumenter, kan man risikere at sensitive dokumenter havner på avveie. 

Digitale trusler ligger høyt på organisasjoners dagsorden, og tar mye av oppmerksomheten rundt GDPR, men de nye reglene gjelder også for informasjon på papir. Det betyr at alle bedrifter vil måtte få på plass gode rutiner for makulering.

Norengros kan tilby et bredt spekter av makuleringsmaskiner innenfor ulike merker, funksjonalitet og med en rekke ulike sikkerhetsgrader.

Sikkerhetsgrad

Sikkerhetsgraden sier noe om hvor mye papiret kuttes opp og rangeres på en skala fra P2 opp til P7. Hver kuttype makulerer et A4-dokument til et viss antall biter. Jo flere biter, desto høyere er sikkerhetsnivået. Høyere sikkerhetsnivå gir igjen mer plass til i beholderen før den er full.

Sikkerhetsgrad P4 og P5 dekker de aller fleste makuleringsbehov. P4 anbefales til fortrolige forretningsdokumenter, mens P5 anbefales til dokumenter med personopplysninger eller særlig sensitiv forretningsinformasjon.

Sikkerhetsgrad Kutter opptil
P2 Strimmelkutt 35 biter
P3 Krysskutt 200 biter
P4 Krysskutt 400 biter
P5 Mikrokutt 2000 biter
P6 Supermikrokutt 6000 biter
P7 Topphemmelig 12 500 biter
Vi hjelper deg raskere hvis du logger inn.
For å hjelpe deg må du oppgi hvor du handler fra
 

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.