Hjertestarter kan redde liv

I Norge rammes over 3000 personer årlig av hjertestans utenfor norske sykehus. Den førstehjelpen som gjøres de første minuttene etter at en akutt sykdom eller skade har oppstått er livsviktig og minsker risikoen for langtidsskader.

Tiden fra hjertet stanser til det gis strømstøt med en hjertestarter, er sammen med hjerte-lungeredning den viktigste faktoren for å overlevelse en hjertestans som skjer utenfor sykehus. Ved en hjertestans skal du først kontakte 113 samtidig som det startes med hjerte- og lungeredning. Ikke forlat pasienten for å hente hjertestarter, det må en annen gjøre. Husk at personell på 113 også veileder deg gjennom bruk av hjertestarter og bistår til hjelpen kommer frem.

Hvis du starter med hjerte- og lungeredning før ambulansen kommer, og får gitt et strømstøt av en hjertestarter i løpet av de første minuttene, så øker sannsynligheten for å overleve med opptil 75 prosent.

Våre hjertestartere er enkle i bruk og gir tydelig instruks under bruk – du kan ikke gjøre feil!

Våre sykepleiere tilbyr opplæring og kurs i bruk av hjertestarter. Kjennskap og øvelse fører til trygghet for bruker den dagen det plutselig trengs. Ta gjerne kontakt med våre sykepleiere som hjelper og veileder deg i kjøp og bestilling av hjertestarter og annet førstehjelpsutstyr.

Har du allerede en hjertestarter øker du beredskapen i ditt nærområde ved å registrere den her: Hjertestarterregisteret - Finn nærmeste hjertestarter | 113.no

- Hvis hjertestarteren ikke hadde vært på treningssenteret, hadde jeg vært død. Det var kombinasjonen av livredderne mine og den som var redningen min, sier Thor Olav Bjåland.

Kontaktinformasjon

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.