Helsebutikk i Kirkenes

Gohelse er nå Helseservice! Velkommen innom butikken vår i Kirkenes.

Sortiment

Hygiene og hudpleieprodukter

Vi har det man trenger til personlig hygiene i form av sjampo, balsam, såper, tannkost og tannkrem, og fører i tillegg et bredt utvalg av kremer, salver, og oljer til huden. For den som vil unne seg det lille ekstra selger vi også peeling til kropp og ansikt.

Hos oss finner du bodylotion, hånd- og fotkremer, barrierekremer, fetkremer og sinksalver. Våre produkter er milde og pleiende og velegnet til sensitiv hud.

Innen hudpleie fører vi merker som Tena, DSM, DAX, Apobase, Decubal og vår egne allergivennlige og prisgunstige Tendercare-serie.
 

Hjelpemidler for eldre

Med alderen kommer mange små og noen litt større utfordringer, og vi streber etter å hjelpe der vi kan ved å gjøre hverdagen så enkel som mulig for våre eldre. Derfor fører vi et bredt sortiment av produkter som gjør hverdagen enklere, sikrere, og mer behagelig.

I butikken finner du blant annet hjelpemidler for å stå, gå, og sitte behagelig. Vi fører gåstokker med tilbehør, sitteputer og sitteringer, og antisklisokker. I tillegg har vi produkter som forenkler skriving, griping og løfting. Vi har ergonomiske kniver, bestikk, fat og kopper som gjør at mat og drikke kan inntas både sikrere, enklere og med mindre søl. 

I denne kategorien fører vi blant annet kjente merker som OXO Good Grips, SISSEL®, TOGU®,  Handycup, Tenura, og mye mer!
 

Ernæring

Innen ernæringsomsorg kan vi tilby blant annet: Næringsdrikker, næringspulver, sondenæring, fortykningspulver og spesialprodukter til barn med kumelkallergi.
 

Stomi

Vi fører alle typer stomiprodukter som er godkjent på blåresept. Blant våre ansatte finner du stomisykepleiere og produktspesialister som hjelper deg med å finne frem til de produktene du trenger.

Våre ansatte har bred produktkompetanse på områdene colostomi, ileostomi, urostomi, nefrostomi, gastrostomi og tracheostomi. Vi tilbyr også hjemmebesøk og oppfølging av stomiopererte.

Diabetes

Vi tilbyr gratis blodsukkerapparat inkludert oppdatering av disse, samt alt av utstyr som lansetter, målestix og spisser til insulinpenn.
 

Sår

Norengros har et stort produktsortiment for alle typer sår fra ledende produsenter og vi tilbyr bl.a: Sårkantbeskyttelser, primærbandasjer, hydrofiberbandasjer, sølvbandasjer, honningbandasjer, skumbandasjer, og spesialbandasjer. Vi selger kompresjonsstrømper og er gjerne behjelpelige med å ta mål.

Vi er stolte av å ha ansatte med spisskompetanse innen sår og sårbehandling og kan veilede både helsepersonell og pasienter for å få optimal sårbehandling.
 

Inkontinens

I butikken har vi alle hjelpemidler som er godkjent på blåresept: bleier, truser, uridomer, urinposer, barriereprodukter og sengeunderlag.
 

Kateter

Vi tilbyr alle kateter som er godkjent på blåresept, dvs. engangskateter, langtidskateter og utstyr knyttet til bruk av kateter.
 

Brystproteser

Vi fører alt innen brystproteser, skall- og delproteser. Vi tilbyr også tekstiler som undertøy og hodeplagg. Hos oss treffer du dyktig helsepersonell med lang erfaring innen tilpasning av brystproteser og BHer.

Til toppen

Vi er her for deg

Ta meg til butikkoversikten.

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.