Helsebutikk på Stokmarknes

Velkommen til butikken vår på Børøya på Stokmarknes!

Sortiment

Hygiene og hudpleieprodukter
 

Vi har det man trenger til personlig hygiene i form av sjampo, balsam, såper, tannkost og tannkrem, og fører i tillegg et bredt utvalg av kremer, salver, og oljer til huden. For den som vil unne seg det lille ekstra selger vi også peeling til kropp og ansikt.

Hos oss finner du bodylotion, hånd- og fotkremer, barrierekremer, fetkremer og sinksalver. Våre produkter er milde og pleiende og velegnet til sensitiv hud.

Innen hudpleie fører vi merker som Tena, DSM, DAX, Apobase, Decubal og vår egne allergivennlige og prisgunstige Tendercare-serie.

Til toppen

Hjelpemidler for eldre
 

Med alderen kommer mange små og noen litt større utfordringer, og vi streber etter å hjelpe der vi kan ved å gjøre hverdagen så enkel som mulig for våre eldre. Derfor fører vi et bredt sortiment av produkter som gjør hverdagen enklere, sikrere, og mer behagelig.

I butikken finner du blant annet hjelpemidler for å stå, gå, og sitte behagelig. Vi fører gåstokker med tilbehør, sitteputer og sitteringer, og antisklisokker. I tillegg har vi produkter som forenkler skriving, griping og løfting. Vi har ergonomiske kniver, bestikk, fat og kopper som gjør at mat og drikke kan inntas både sikrere, enklere og med mindre søl. 

I denne kategorien fører vi blant annet kjente merker som OXO Good Grips, SISSEL®, TOGU®,  Handycup, Tenura, og mye mer!

Ring oss gjerne eller kom innom hvis du ønsker å bestille eller har spørsmål til vårt sortiment!

Til toppen

Joha
 

For de aller minste har vi klær fra Joha. Merket er kjent for høy kvalitet, rettferdige priser og fint design. Hos oss finner du et godt utvalg av myke og slitesterke ull- og bomullsklær til barn. Utvalget er størst i størrelsene fra 60 til 110.

Til toppen

Ernæring
 

Innen ernæringsomsorg kan vi tilby blant annet: Næringsdrikker, næringspulver, sondenæring, fortykningspulver og spesialprodukter til barn med kumelkallergi.

Til toppen

Stomi
 

Vi fører alle typer stomiprodukter som er godkjent på blåresept. Blant våre ansatte finner du stomisykepleiere og produktspesialister som hjelper deg med å finne frem til de produktene du trenger.

Våre ansatte har bred produktkompetanse på områdene colostomi, ileostomi, urostomi, nefrostomi, gastrostomi og tracheostomi. Vi tilbyr også hjemmebesøk og oppfølging av stomiopererte.

Til toppen

Diabetes
 

Vi tilbyr gratis blodsukkerapparat inkludert oppdatering av disse, samt alt av utstyr som lansetter, målestix og spisser til insulinpenn.

Til toppen

Sår
 

Norengros har et stort produktsortiment for alle typer sår fra ledende produsenter og vi tilbyr bl.a: Sårkantbeskyttelser, primærbandasjer, hydrofiberbandasjer, sølvbandasjer, honningbandasjer, skumbandasjer, og spesialbandasjer. Vi selger kompresjonsstrømper og er gjerne behjelpelige med å ta mål.

Vi er stolte av å ha ansatte med spisskompetanse innen sår og sårbehandling og kan veilede både helsepersonell og pasienter for å få optimal sårbehandling.

Til toppen

Inkontinens
 

I butikken har vi alle hjelpemidler som er godkjent på blåresept: bleier, truser, uridomer, urinposer, barriereprodukter og sengeunderlag.

Til toppen

Kateter
 

Vi tilbyr alle kateter som er godkjent på blåresept, dvs. engangskateter, langtidskateter og utstyr knyttet til bruk av kateter.

Til toppen

Brystproteser
 

Vi fører alt innen brystproteser, skall- og delproteser. Vi tilbyr også tekstiler som undertøy og hodeplagg. Hos oss treffer du dyktig helsepersonell med lang erfaring innen tilpasning av brystproteser og BHer.

Til toppen

Vi er her for deg

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.