Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo
Fasade Helseservice Kirkenes Fasade Helseservice Kirkenes

Helseservice Kirkenes

Gohelse er nå Helseservice - velkommen innom!

Vi er Norengros Helseservice - din totalleverandør på medisinske forbruksvarer i hele Nord-Norge.

Vi har butikker på Stokmarknes, i Kirkenes og snart i Bodø. Butikken vår i Kirkenes (tidligere gohelse) har åpent hverdager fra 10:00 - 16:00 og du finner oss i Kjelland Torkildsens gate 7.

Her blir du betjent av ansatte med helsefaglig bakgrunn som håndterer blåresept på blant annet inkontinens, diabetes, stomi, ernæring, sår og kateter. Vårt sortiment inkluderer også hygiene- og hudpleieprodukter, BHer og brystproteser, hjelpemidler for eldre, og bandasjer og kompresjonstøy. Vi fører også ulltøy til voksne fra Medima, sko og helsekost.

Det skal være enkelt og hyggelig å handle hos oss. Vi har flest bedriftskunder – men også du som privatperson kan handle hos oss og dra nytte av vår kunnskap og kompetanse. Du kan enten handle direkte i butikken vår eller bestille via telefon, e-post eller på nett.

Vi har naturligvis rullestolvennlig inngang til butikken, og har handicaptoalett tilgjengelig.

Vi tilbyr fraktfri levering hjem på døren eller muligheten til å hente ferdigpakkede varer i butikken. Våre ansatte har naturligvis taushetsplikt og setter stort fokus på diskresjon, derfor har vi et eget samtalerom tilgjengelig i butikken.

Vi utøver produktnøytralitet og fører merkevarer fra ulike og kjente leverandører.

Velkommen innom!

Er du allerede kunde? Gi oss gjerne din tilbakemelding her.

Sortiment

Hygiene og hudpleieprodukter

Vi har det man trenger til personlig hygiene i form av sjampo, balsam, såper, tannkost og tannkrem, og fører i tillegg et bredt utvalg av kremer, salver, og oljer til huden. For den som vil unne seg det lille ekstra selger vi også peeling til kropp og ansikt.

Hos oss finner du bodylotion, hånd- og fotkremer, barrierekremer, fetkremer og sinksalver. Våre produkter er milde og pleiende og velegnet til sensitiv hud.

Innen hudpleie fører vi merker som Tena, DSM, DAX, Apobase, Decubal og vår egne allergivennlige og prisgunstige Tendercare-serie.

Hjelpemidler for eldre

Med alderen kommer mange små og noen litt større utfordringer, og vi streber etter å hjelpe der vi kan ved å gjøre hverdagen så enkel som mulig for våre eldre. Derfor fører vi et bredt sortiment av produkter som gjør hverdagen enklere, sikrere, og mer behagelig.

I butikken finner du blant annet hjelpemidler for å stå, gå, og sitte behagelig. Vi fører gåstokker med tilbehør, sitteputer og sitteringer, og antisklisokker. I tillegg har vi produkter som forenkler skriving, griping og løfting. Vi har ergonomiske kniver, bestikk, fat og kopper som gjør at mat og drikke kan inntas både sikrere, enklere og med mindre søl.

I denne kategorien fører vi blant annet kjente merker som OXO Good Grips, SISSEL®, TOGU®, Handycup, Tenura, og mye mer!

Ernæring

Innen ernæringsomsorg kan vi tilby blant annet: Næringsdrikker, næringspulver, sondenæring, fortykningspulver og spesialprodukter til barn med kumelkallergi.

Stomi

Vi fører alle typer stomiprodukter som er godkjent på blåresept. Blant våre ansatte finner du stomisykepleiere og produktspesialister som hjelper deg med å finne frem til de produktene du trenger.

Våre ansatte har bred produktkompetanse på områdene colostomi, ileostomi, urostomi, nefrostomi, gastrostomi og tracheostomi. Vi tilbyr også hjemmebesøk og oppfølging av stomiopererte.

Diabetes

Vi tilbyr gratis blodsukkerapparat inkludert oppdatering av disse, samt alt av utstyr som lansetter, målestix og spisser til insulinpenn.

Sår

Norengros har et stort produktsortiment for alle typer sår fra ledende produsenter og vi tilbyr bl.a.: Sårkantbeskyttelser, primærbandasjer, hydrofiberbandasjer, sølvbandasjer, honningbandasjer, skumbandasjer, og spesialbandasjer. Vi selger kompresjonsstrømper og er gjerne behjelpelige med å ta mål.

Vi er stolte av å ha ansatte med spisskompetanse innen sår og sårbehandling og kan veilede både helsepersonell og pasienter for å få optimal sårbehandling.

Inkontinens

I butikken har vi alle hjelpemidler som er godkjent på blåresept: bleier, truser, uridomer, urinposer, barriereprodukter og sengeunderlag.

Kateter

Vi tilbyr alle kateter som er godkjent på blåresept, dvs. engangskateter, langtidskateter og utstyr knyttet til bruk av kateter.

Brystproteser

Vi fører alt innen brystproteser, skall- og delproteser. Vi tilbyr også tekstiler som undertøy og hodeplagg. Hos oss treffer du dyktig helsepersonell med lang erfaring innen tilpasning av brystproteser og BHer.

Bandagistbutikk og blåresept Kirkenes

Anja SauerAnja Sauer

Anja Sauer

anja.sauer@norengros.no 78 99 00 99
Elin RimalaElin Rimala

Elin Rimala

elin.rimala@norengros.no 78 99 00 99