Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Ledige stillinger i Norengros

Kjededirektør/CEO

Vår nåværende kjededirektør skal gå av med pensjon, og vi søker en visjonær og resultatorientert kjededirektør til å ta et overordnet ansvar for drift, ledelse og utvikling av Norengros-kjeden.

Les mer om stillingen og søk her

Kategorisjef Emballasje

Kategorisjef for emballasje har en nøkkelposisjon i Norengros AS og har ansvaret for å utvikle/videreutvikle sortiments- og kategori-planer for alle salgskanaler. Du vil jobbe med leverandørrelasjoner og implementering av nye bransjeløsninger, følge med på trender i markedet og utvikle nye produkter innen egne merkevarer.

Les mer om stillingen og søk her

Kategorisjef EMV

Kategorisjef EMV har en nøkkelposisjon I Norengros og vil ha ansvar for å utvikle og etablere EMV i alle våre salgskanaler. Du vil jobbe tett med de andre kategorisjefene i teamet, for å sikre gjennomføring av EMV strategien og for å skape konkurransekraft i alle kategorier. Rollen vil inneha mange grensesnitt mot bla innkjøp, markedsavdeling, salg, medlemmer/eiere og leverandører.

Les mer om stillingen og søk her

Næringslivets støtteapparat

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig næringsliv. Vi er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 37 engrosbutikker i hele Norge.

Les mer om oss

Fagspesialister i Norengros

Bærekraft

Norengros skal være en virksomhet med et felles og sunt verdisett, der vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig. Disse ­verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens ­holdninger og adferd.

Slik jobber vi med bærekraft

Illustrasjon av bærekraft

Kundehistorier

Norengros leverer forbruksvarer til norsk næringsliv. Det handler ikke bare om produkter, priser og logistikk. Det handler om å forstå kundens drift og jobbe med de gode løsningene. Vi elsker å bli utfordret. Vi har kompetansen til å bidra.

Se alle kundehistorier her

Hender som holder over hverandre