Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Næringslivets støtteapparat

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vi er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 37 engrosbutikker i hele Norge. Vår logistikkløsning basert på fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder.

Vi gjør arbeidsdagen enklere

Norengros leverer forbruksvarer til norsk næringsliv. Det handler ikke bare om produkter, priser og logistikk. Det handler om å forstå kundens drift og jobbe med de gode løsningene. Vi elsker å bli utfordret. Vi har kompetansen til å bidra.

Vårt omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør – alt du trenger på et sted. Våre kunder følges opp av over 200 fagspesialister med bransjeorientert kunnskap innen kjedens produktgrupper og kundesegmenter.

Alle vi som jobber i Norengros har fokus på en ting – å gjøre din arbeidsdag enklere! Det får vi til med markedets største vareutvalg, konkurransedyktige priser, effektiv logistikk og personlig oppfølging.

Med Norengros som samarbeidspartner får du en positiv, engasjert og fremtidsrettet leverandør. I Norengros jobber vi hver dag for at våre kunder skal lykkes. Vi etter­streber å være de du må ha med på laget for å komme på pallen i din bransje.

Vårt sortiment dekker områdene

Vi har et omfattende varesortiment som gir kundene våre større valgfrihet og flere muligheter. I ­samarbeid med markedsledende produsenter, kan vi tilby ­markedets bredeste varespekter.

Hos oss får du profesjonelle råd og personlig veiledning, slik at du skal kunne velge de beste produktene for dine behov. Vi hjelper deg å sette sammen en portefølje med alt fra standardprodukter til spesialløsninger – der sentrale stikkord er kvalitet, brukernytte og bærekraftig totaløkonomi.

Bærekraft

Norengros skal være en virksomhet med et felles og sunt verdisett, der vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig. Disse ­verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens ­holdninger og adferd.

Les mer

Illustrasjon bærekraft

Fagspesialisten

Totalt har vi over 200 fagspesialister i de ulike varegruppene. Disse har bl.a. bakgrunn som: sykepleier, husøkonom, kokk, emballasje-økonom, renholdsleder, interiørarkitekt, dataingeniør og/eller lang erfaring i bransjen.

Les mer

Norengros fagspesialister

Sponsing

Alle bedriftene i Norengroskjeden er sterkt forankret lokalt og har lange tradisjoner i sine distrikt. Det gjenspeiles i ønsket om å gi tilbake til lokalmiljøet. Vi sponser ulike idrettsklubber, kultur og organisasjoner, og til sammen har kjeden over 350 sponsorater.

Les mer

Alpinløper

Fornøyde kunder

Norengros er stolt leverandør til mer enn 100 000 handlende kunder!

  • Olav Thon gruppen
  • Coop
  • 4Service
  • NHO reiseliv innkjøpskjeden
  • Norsk kjøtthandel