Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Totalleverandør av grafiske tjenester

Gjennom ETN Grafisk, som er en del av Norengros, er vi totalleverandør av grafiske tjenester – inkludert lager og logistikk knyttet til trykksaker. Trykkeriet, med mer enn 100 års erfaring, er et av landets ledende. Vi leverer offset, digitaltrykk, storformat, i tillegg til at vi designer identiteter, trykksaker og interaktive løsninger.

Trykksaker

Vår moderne maskinpark trykker et bredt spekter av produkter; rapporter, bannere, bøker, plakater, palleskjørt, skilt, tapet og folie. Unikt for vår maskinpark er at vi trykker på store formater, lange formater og på alle underlag fra metall og plast til papir. Vi har også tilhørende lagerhotell og en pakke- og distribusjonsavdeling.

Bruk din vanlige kontaktperson hos Norengros hvis dette er av interesse.

Nærbilde av brosjyre

Design

Vi designer både identiteter, trykksaker og interaktive løsninger. I vår robuste designavdeling vil du møte mennesker med høy kompetanse og et brennende engasjement. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen – ta gjerne kontakt tidlig.

Se eksempler på arbeider hos ETN Grafisk ->

Logo-eksempel

Bestillingsportal

Gjennom ETN Grafisk kan vi tilby en interaktiv løsning som gir deg full kontroll over produksjon, lagring og distribusjon av trykksaker. Vi har løsningen for deg – enten du bare vil håndtere visittkort eller sikre god logistikk i store kampanjer.

Finn ut mer og kom i gang

Visittkort-eksempel