Helseservice Engros er eneste leverandør i sitt slag med lager i Nord-Norge. Fra vårt topp moderne hovedlager på Børøya på Stokmarknes leverer vi varer til kunder i hele Nordland, Troms og Finnmark.

Lager og Logistikk hos Helseservice

Klima og miljø i fokus

Som en bedrift med miljøfokus ønsker vi at vårt arbeid etterlater et lavest mulig klimaavtrykk. Vi ser på bærekraft som vårt samfunnsansvar og noe som trigger både effektivitet og besparelser på sikt.

De siste årene har vi modernisert oss innen blant annet belysning, ventilasjon og varmegjenvinning. Vi benytter i dag utelukkende LED-belysning. Vårt nye varme- og ventilasjonsanlegg har varmepumpeteknologi og kan tidsstyres og overvåkes via PC. Takket være smarte løsninger hindres varmetap ved lasting og lossing av biler.

Vi gjenbruker kartonger og oppfordrer våre kunder til å gjøre det samme. Esker som ikke lenger kan gjenbrukes går i pappressen vår før den blir kildesortert, som alt annet avfall i bedriften. Vi pakker manuelt og unngår slik å sende varer i for store esker.

Selv om vi har utført mange forbedringer de siste årene vet vi også at det alltid finnes muligheter til å gjøre det enda bedre. Derfor jobber vi fortløpende med å implementere klimagunstige endringer. Våre neste mål er å:

  • Innføre miljøvennlige pakkseddellommer
  • Bytte til miljøvennlig tape

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bærekraft 

Karrieremuligheter

Lager og logistikkavdelingen blir ledet av Lars Aasheim og den består per i dag av blant annet 12 dyktige lagerarbeidere, en innkjøper, en stamdatakoordinator og en sjåfør. Vi tar gjerne imot lærlinger, praktikanter og utplasseringselever og har til hver tid en lærling i logistikkfaget. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd og videreutdanner gjerne våre fast ansatte slik at de også får fagbrev. Hver sommer er det mulig å søke sommerjobb hos oss.

For mer informasjon om karrieremuligheter i bedriften kan du besøke denne siden.

Ta kontakt ved spørsmål

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.