Hopp til sideinnhold
Norengros logoNorengros logo

Karriere hos Helseservice

Det er først og fremst takket være våre dedikerte, dyktige og pågående ansatte at Helseservice gjennom mer enn 35 år har bygget opp omfattende kompetanse på medisinske forbruksvarer og utstyr. Her kan du lese om hvem vi er, hva vi kan, hva vi trenger og hvordan du kan bli en av oss.

Våre ansatte

Helseservice sysselsetter i dag rundt 50 herlige mennesker med unike personligheter og forskjellige bakgrunner.

Mange av oss har helsefaglig bakgrunn. Fordelt på våre fire avdelinger på Stokmarknes, i Bodø, i Tromsø og i Kirkenes har vi blant annet flere sykepleiere, en jordmor, en stomisykepleier og en uroterapeut. I butikken vår på Stokmarknes blir du tatt imot av en smilende apotektekniker, og på kundeservice blir telefonen besvart av en ambulansefagarbeider.

Det er ikke krav til helsefaglig bakgrunn for å jobbe hos oss – mange veier fører til Helseservice. Blant våre ansatte har vi også ingeniører, teknikere, økonomimedarbeidere, IT-arbeidere, markedsførere og lagermedarbeidere.

Karriere hos Helseservice

De unge er fremtidens håp og vi vil gjerne gi dem en kickstart i arbeidslivet. Vi er en lærebedrift og tar gjerne imot lærlinger, praktikanter, og utplasseringselever. Gjennom vårt samarbeid med NAV har vi utvidet vårt personale og tilbudt fast jobb til flere flinke mennesker.

Også i fremtiden forventer vi å ha behov for talenter til arbeid på kontor, lager, i butikk og ute hos våre kunder.

Følg oss gjerne på Facebook og LinkedIn dersom du er interessert i å jobbe for oss – her legger vi ut åpne stillinger i Helseservice. Dersom du ønsker å sende inn en åpen søknad kan du gjøre det til hs@norengros.no eller til avdelingsleder i avdelingen det gjelder. Kontaktinformasjon finner du nederst på nettsiden.

Ledige stillinger

Vi har for øyeblikket ingen ledige stillinger.

Åpen søknad kan sendes til de ansatte i administrasjonen.

Administrasjon

Beate OsnesBeate Osnes

Beate Osnes

beate.osnes@norengros.no 454 50 366
Lars AasheimLars Aasheim

Lars Aasheim

lars.aasheim@norengros.no 930 61 563
Thordis KjøsnesThordis Kjøsnes

Thordis Kjøsnes

thordis.kjosnes@norengros.no 479 02 303
Anette AntonsenAnette Antonsen

Anette Antonsen

anette.antonsen@norengros.no 970 40 374