Systemløsninger som reduserer forbruket

For å gjøre hverdagen enklere og sunnere sørger vår leverandør Katrin for at deres toalettløsninger er miljøvennlige, enkle å håndtere og hygieniske å bruke. Bytt ut brettede papirhåndklær med systemhåndklær – reduser forbruket med 40 prosent.

Reduser forbruket med opptil 40%

Tissue papir laget av høykvalitets nyfiber, som mates ut av høykvalitets dispensere sikrer både en myk og svært absorberende løsning samt mindre forbruk. Dette reduserer igjen miljøpåvirkningen, tiden som brukes på rengjøring og service av toalettet, og senker den samlede miljøpåvirkningen knyttet til lager, transport og produksjon. 

Det er ikke nødvendig å fylle på dispensere eller tømme søppelkasser så ofte. Hvis du bytter ut brettede papirhåndklær med systemhåndklær, reduseres forbruket med 40 prosent*. 

Lokalprodusert

Katrin's fabrikker ligger nær både råvaren og kundene, noe som betyr at det unngås unødige mil med transport. Med et mål om at deres fabrikker skal være fossilfrie innen 2030 er de allerede på god vei. De er også påpasselige med hvordan de pakker produktene og forsøker alltid å transportere mindre luft og flere produkter.

Sørg for å ha riktig hygieneløsning

For Katrin er toalettet verdens viktigste rom, og alle tjener på at toalettet er utstyrt med riktig type papir, dispensere og annet tilbehør. Besøkende kan opprettholde god håndhygiene og servicepersonalet sparer på at toalettet er enkelt å holde rent og innbydende. 

Resirkulert plast

Katrin utvikler stadig nye måter å minimere plastbruken på. Blant annet er alle svarte dispensere av resirkulert plast. Det samme gjelder de svarte detaljene på de hvite dispenserne og plastpluggene i systemsylindrene. 


Clean

  • Hygieneløsninger for alle behov

  • Papirhåndklær er mest hygienisk

  • Hygieniske løsninger

  • Dispenserne er enkle å håndtere


Green

  • Verdikjede, fra skog til hånd

  • Lavere forbruk

  • Lokalprodusert

  • Resirkulert plast

*Beregningen er basert på et selskap med 100 ansatte som går på toalettet tre ganger om dagen.

Product name placeholed

  • Varenummer: 
  • Lev. varenummer: 
(Betales i butikk)
Referansenummer og informasjon om henting sendes til mobilnummer:

Du er i ferd med å tømme handlekurven

Alert message placeholder

Generic alert placeholder

Legg i liste

Du må logge inn for å legge produktet i en bestillingsliste

Bestillingslister

Mine lister

Vennligst vent..

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.